Mercedes-Benz C 220 Myyntikunnostus

mercedes benz c automeikkaus auton meikkausmercedes benz c auton myllytysmercedes benz c auton naarmujen  maalipinnan korjausmercedes benz c auton verhoilun puhdistus pesu penkkienmercedes benz c maalipinnan myllytys auton kiillotusMercedes-Benz  C vuosimallia 2008 oli menossa myyntiin joten auto putsattii viimeisen päälle ennen ensimmäisiä näyttöjä.

Mersulla oli ajettu noin 67000km ja maalipinta oli jo päässyt aika huonoon kuntoon. Nämä mustat värit menettävät kiiltonsa  todella nopeasti huolimattomassa käytössä. Maalipinnasta näki että autoa oli pesty lukuisat kerrat harjakoneissa joten maalipinta oli jo kiilloltaan melkein mattamusta. Sisustan valkoinen nahka oli myös todella tummunut käytössä, muutamista kohdista sitä ei uskonut enään valkoiseksi.

Auto pestiin käsin perusteellisesti konehuonetta myöten. Päälipuolin auto myllytettiin ja vahattiin. Mielenkiintoinen muuten tuo mersun metallimusta väri, joka sisältää hopeaa hiukkasta niin vähän että sitä hädintuskin edes ammattilainen voi sanoa että kyseessä on metalliväri. Sisusta jouduttiin pesemään lattiasta kattoon viimeistä niskatukea myöten. Mutta kyllä lopputulos kiittää.

Tutustu myyntikunnostus palveluumme.