Auton kevätsiivous

3rd elokuu 2016

Auton kevätsiivous pesu kova vahaus puhdistus espoo

Lumet ovat vihdoin sulaneet ja kadut alkavat vihdoin olla loskavapaita. Ehkä suunnittelet jo kesäloman autoretkiä? Suomen kevät on arvaamaton ja kesä lyhyt ja vähäluminen, kuten sanonta kuuluu. Kun kauniit säät vihdoin koittavat, haluat autosi olevan puhdas ja loistavan kilpaa auringon kanssa. Tässä muutama vinkki. joilla valmistelet autosi kohti kesää talven jälkeen.

Vaihda tuulilasin pyyhkijät. Lumi, jää ja tiesuola ovat todennäköisesti haurastuttaneet kumiosia. Tarkista myös että pissapojassa on nestettä. Kesällä riittää kevyempi versio, jossa ei tarvita jäätymisen estoa. Vaihda moottoriöljyt. Talven kylmä sää vaatii myös öljyltä enemmän, joten todennäköisesti autosi kehrää kauniimmin uudella öljyllä. Voit myös lisätä hieman polttoainejärjestelmän puhdistajaa auton tankkiin. Renkaiden vaihdon yhteydessä tarkista renkaiden ilmanpaineet ja urasyvyys. Olivatko renkaat jo viime kesänä hieman kuluneet, olisiko aika päivittää myös ne?

Talven jälkeen auto kannattaa aina myös pestä sisältä ja ulkoa huolellisesti. Suosittelemme käsinpesua päältä ja sisältä. Penkit imuroidaan ja pestään verhoilupesuaineella. Pienille kiveniskemille ja maalipinnan naarmuille suosittelemme koneellista kiillotusta. Perusteellisen puhdistuksen ja naarmujen paikkausten jälkeen auto vahataan tai kestopinnoitetaan. Suosittelemme myös moottoripesua ja ilmastoinnin huoltoa, jotta auto pysyy kesälläkin mukavan viileänä. Nahkapenkit kannattaa suojakäsitellä nahansuoja-aineella ja kangaspenkit puolestaan vastaavalla kangassuojalla. Tarkista myös ajovalojen ja vilkkujen polttimot.

Suurimman osan näistä arkisista huoltotoimenpiteistä voit tehdä itse, mutta mikset säästäisi aikaa ja vaivaa ja toisi autoasi ammattilaisen hellään käsittelyyn? Ota yhteyttä ja katsotaan, mikä paketti sopisi juuri sinun autollesi.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.