Auton pesu talvella

22nd elokuu 2012

auton käsinpesu autopesu talvella espoo

Autoa pitää pestä myös talvella, talvella jopa useammin kuin kuivina vuoden aikoina jotta lika ja suola eivät jää koriin muhimaan. Auton peseminen on osa auton kunnossapitoa ja suojausta.

Talvella autoa tulisi pestä vähintään kerran kahdessa viikossa. Talvella maantiesuola ja kura jäävät auton listoihin ja rakosiin joista maantiesuola alkaa syödä maalipintaa puhki. Pahimmassa tapauksessa auton maalipintaan ilmestyy ruostepistettä eli auto alkaa ruostumaan.

Auton pesettämistä ei tarvitse pelätä paukkupakkasillakaan, kunhan auto vaan kuivataan huolellisesti oven välejä myöten ennen pakkaseen ajamista ei jäätymisvaaraa ole. Auton lukot on hyvä rasvata lukkosulalla ja ovien tiivisteet on hyvä käsitellä siliconi pohjaisella aineella jäätymisen estämiseksi jo ennen talvea niin pieninkin jäätymisen riski on poissa.

Ennen talvea auto myös kannattaa vahauttaa jotta lika ja suola lähtevät liukkaammin autosta ja se on helpompi pestä puhtaaksi. Myös talven aikana auto kannattaa vahata pesujen välissä.

Käsinpesun etuna on että nirhaumat ja maalipinnan karheutumisen huomaa jo aikaisessa vaiheessa ja niin autolle voi tarvittavat puhdistus toimenpiteet tehdä ennen kuin pelti alkaa ruostumaan.

Auton peseminen ei talvella ole yhtään sen kummempaa kuin kesälläkään kunhan vain huolehtii riittävästä kuivauksesta ja käyttää vuodenaikaan soveltuvia aineita jotka poistavat juuri vuodenajan tuovat ongelmat eli talvella maantiesuolan.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

 

Comments are closed.