CarPro Cquartz Leather Coating nahkasisustan suojakäsittely

17th tammikuu 2015

CarPro Cquartz Leather Coating nahan suojakäsittely espoo

CarPro Cquartz Leather Coating on kemikaaleja ja tahroja hylkivä suoja-aine nahalle ja vinyylille. Se on huippuluokan suoja-aine auton nahka- ja vinyylisisustalle päivittäisen käytön aiheuttamaa kulumista vastaan. CarPro Cquartz Leather Coating muodostaa kestävän suojakerroksen nahan tai vinyylin pintaan, ja ehkäisee tahrojen tarttumista pintoihin. Se on myös erinomainen tuote vaaleiden nahkapintojen suojaamiseksi tummista vaatteista, esimerkiksi farkuista, irtoavaa väriä vastaan.

CarPro Cquartz Leather Coating on markkinoiden kestävin nahansuoja-aine tällä hetkellä. Se toimii toisin kuin nahan hoitoaineet, jotka tunkeutuvat nahan pinnan alle. CarPro Cquartz Leather Coating muodostaa nahan päälle joustavan suojakerroksen, joka paitsi hylkii tahroja, myös ehkäisee nahan luontaisen kosteuden haihtumista, ja näin pinta pysyy pehmeänä ja miellyttävän tuntuisena pitkään. CarPro Cquartz Leather Coating suojaa pintaa myös uv-säteiltä ja ehkäisee kellastumista ja haalistumista.

Kun pinta on käsitelty CarPro Cquartz Leather Coating –suoja-aineella, on se myös helppo pitää puhtaana, koska käsitelty pinta hylkii vettä ja likaa. Pyyhkiminen kostealla mikrokuituliinalla riittää pinnan puhtaanapitoon käsittelyn jälkeen.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.