Chemical Guys G6 Hyper Coat Rubber, Vinyl & Plastic Treatment suoja-aine

30th kesäkuu 2015

Chemical Guys G6 Hyper Coat Rubber Vinyl Plastic Treatment suoja aine espoo

Chemical Guys G6 Hyper Coat Rubber, Vinyl Plastic Treatment on kumin, vinyylin ja muovin suoja- ja viimeistelyaine. Se on suunniteltu päällystämään, suojaamaan ja kiillottamaan yhdellä työvaiheella. Se muodostaa pitkäkestoisen, syvän tumman ja märältä näyttävän lopputuloksen käsiteltävälle pinnalle, esimerkiksi auton renkaille. Chemical Guys G6 Hyper Coat on kestävä suoja-aine ja kiillote samaan tuotteeseen sidottuna.

Chemical Guys G6 Hyper Coat on valmistettu synteettisesti polymeeriemulsiosta, joka luo pinnalle erittäin kestävän suojan ja estää uv-säteitä vahingoittamasta esimerkiksi renkaan pintaa. Jo yksi kerros riittää suojaaman pinnan ja kerroksia lisäämällä saadaan lisättyä myös kiillon määrää.

Chemical Guys G6 Hyper Coat –viimeistelyainetta voidaan käyttää kumipinnoille, vinyylille, tekonahkaan, koville tummille muovipinnoille ja vastaaville pinnoille. Käytä Chemical Guys G6 Hyper Coat –viimeistelyainetta myös ulkoisille koristeille ja listoille.

Aloita puhdistamalla käsiteltävä pinta huolellisesti. Suihkuta Chemical Guys G6 Hyper Coatia suoraan pinnalle tai sienelle, levitä pinnalle ja anna kuivua.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.