Menzerna Fast Gloss Compound FG 400 auton maalipinnan kiillotusaine

30th kesäkuu 2015

Menzerna Fast Gloss Compound FG 400 auton maalipinnan kiillotusaine espoo

Menzerna Fast Gloss Compound on pitkään odotettu uusi viimeistelyaine Menzernalta. Se on suunniteltu huipputarkkaan viimeistelyyn, mutta on ominaisuuksiltaan yhtä helppo käsitellä kuin tavanomainen kiillotusaine. Sillä poistat helposti pienet hankausjäljet, naarmut ja ruostetahrat maalipinnoilta ja samalla pintaan jään upea kiilto, jota et normaalisti odottaisi tämän tyyppiseltä viimeistelyaineelta.

Tuotekehityksen lähtökohtana on ollut tehdä tuotteesta mahdollisimman helppokäyttöinen, jotta sekä ammattilaiset että aloittelijat voisivat käyttää sitä ja saada yhtälailla loistavan lopputuloksen. Valmistajalla oli tavoitteena kehittää tuotteesta mahdollisimman hyvin viimeistelevä tinkimättä kuitenkaan lopputuloksen kiillosta. Lopputuloksena oli huippuluokan viimeistelyaine, joka viimeistelee ja kiillottaa paremmin kuin keskiverto kiillotusaineet.

Menzerna Fast Gloss Compound on turvallista käyttää tuoreelle maalipinnalle, sillä se ei sisällä lainkaan silikonia tai vahaa. Se tasoittaa jopa erittäin hienoa hiomajälkeä tuoreella maalilla. Menzerna Fast Gloss Compound ei pölyynny, mikä on yleinen ongelma useilla viimeistelyaineilla.

Menzerna Fast Gloss Compound voidaan levittää rotary kiillotuskoneella tai epäkesko kiillotuskoneella. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi voit vielä viimeistellä maalipinnan Menzerna Super Finish SF-4000 –viimeistelyaineella.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.