Mitsubishi Lancer Evolution X maalipinnan koneellinen kiillotus ja Zirconite kestopinnoite

Mitsubishi Lancer Evolution X maalipinnan koneellinen kiillotus ja Zirconite kestopinnoite

Mitsubishi Lancer Evolution X maalipinta oli jo vuosien saatossa haalistunut ja naarmuuntunut vaikka mittarissa oli vasta hitusen alle 30 000km.

Maalipinnasta erotti muun muassa monet pesut liian karkeilla tai likaisilla pesuvälineillä sekä talvien lumien poistot, joista lumiharja oli jättänyt muistot lakkapintaan asti. Mitsubishi vuosimallia 2008 saikin pintaansa koneellisen kiillotuksen, jonka jälkeen maalipintaa suojaamaan laitettiin vielä Zirconite kestopinnoite, niin kyllä taas kelpaa kurvailla. Kesää odotellessa.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.