Mercedes-Benz C 220 Myyntikunnostus

Kiillotus, Koneellinen, Maalipinnan, Myllytys, Myyntikunnostus, Vahaus, Wax

Mercedes-Benz  C vuosimallia 2008 oli menossa myyntiin joten auto putsattii viimeisen päälle ennen ensimmäisiä näyttöjä.

Mersulla oli ajettu noin 67000km ja maalipinta oli jo päässyt aika huonoon kuntoon. Nämä mustat värit menettävät kiiltonsa  todella nopeasti huolimattomassa käytössä. Maalipinnasta näki että autoa oli pesty lukuisat kerrat harjakoneissa joten maalipinta oli jo kiilloltaan melkein mattamusta. Sisustan valkoinen nahka oli myös todella tummunut käytössä, muutamista kohdista sitä ei uskonut enään valkoiseksi. Auto pestiin käsin perusteellisesti konehuonetta myöten. Päälipuolin auto myllytettiin ja vahattiin. Mielenkiintoinen muuten tuo mersun metallimusta väri, joka sisältää hopeaa hiukkasta niin vähän että sitä hädintuskin edes ammattilainen voi sanoa että kyseessä on metalliväri. Sisusta jouduttiin pesemään lattiasta kattoon viimeistä niskatukea myöten. Mutta kyllä lopputulos kiittää.

Tutustu myyntikunnostus palveluumme.

mercedes benz c automeikkaus auton meikkausmercedes benz c auton myllytysmercedes benz c auton naarmujen maalipinnan korjaus

mercedes benz c auton verhoilun puhdistus pesu penkkienmercedes benz c maalipinnan myllytys auton kiillotus

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja varaa aika: 044 362 4910

 

Ota yhteyttä painamalla tästä

 

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä