Tesla Model S P90D Optimum Opti-Coat Pro Plus kestopinnoite

Coat, Coating, Kestokäsittely, Kestopinnoite, Kestovahaus, Opti, OptiCoat, Optimum, Paint, Plus, Pro

No nyt on hurjaa!! Tämä Super Tesla kiitää 0-100 km/h 2.5 sekunnissa. Autoa liikuttaa 762 hevosvoimaiset sähkömoottorit joilla auto liikkuu monelle varmasti riittävästi.

Jotta maalipinta kestää kaiken voiman, maalipinnan suojaksi laitettiin tuttuun tapaan markkinoiden parasta tavaraa eli Tesla Model S P90D maalipinta suojattiin Optimum Opti-Coat Pro Plus kestopinnoitteella.

tesla-model-s-p90d-optimum-opti-coat-pro-plus-kestovahaustesla-model-s-p90d-optimum-opti-coat-pro-plus-kestovahaus-espootesla-model-s-p90d-optimum-opti-coat-pro-plus-kestopinnoite

 

tesla-model-s-p90d-optimum-opti-coat-pro-plus-kestopinnoite-espootesla-model-s-p90d-optimum-opti-coat-pro-plus-kestokasittely

 

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.