303 Aerospace Protectant avoauton katon suoja-aine

303 Aerospace Protectant avoauton katon suoja-aine

Markkinoiden parasta suojaa uv-herkille pinnoille!

Markkinoiden parasta suojaa uv-herkille pinnoille!

Tuotekuvaus

303 Aerospace Protectant on suoja-aineista ylivoimaisesti monikäyttöisin. Sitä voidaan käyttää vinyylisille avoauton katoille, veneen suojille, markiiseille, uima-altaan suojille... tässä vain muutama esimerkki asioista, jotka hyötyvät 303 Aerospace Protectantin uv-suojasta.

303 -tuotesarja on erittäin pitkälle kehitetty ja edistyksellinen tuoteperhe. Sen päämäärä on yksinkertaisesti tehdä elämästäsi helpompaa. Esimerkiksi useat avoautojen kattojen valmistajat ja markiisien ja muiden suojapeitteiden valmistajat suosittelevat 303 –sarjan tuotteita.

303 Aerospace Protectant –suoja-aineen uv-suojakerroin on peräti 40, joka on korkein markkinoilla olevissa vastaavissa suoja-aineissa. Se ehkäisee pinnan kuivumista, halkeilua ja haalistumista. Tuote suunniteltiin alun perin ilmailualalle ja siksi sen uv-suoja on niin tehokas.

303 Aerospace Protectant –suoja-aine estää tahrojen muodostumista ja hylkii vettä ja likaa. Tuotteella käsitellyt pinnat eivät tarvitse puhdistusta niin usein ja säilyttävät ulkonäkönsä paremmin. Se toimii erinomaisesti niin vinyylillä, kumilla, muovilla, käsitellyllä nahalla kuin lasikuidullakin eikä jätä koskaan rasvaista tai öljyistä pintaa. Se ehkäisee myös kirkkaiden muovipintojen kellastumista ja samentumista.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Avoauton katon suoja-aine 303 Aerospace Protectant
  • Käytetään: Avoauton vinyylikatto, kaikki muovi- ja kumipinnat
  • Helppokäyttöinen sumutinpullo

Elvyttää myös muoviosat uuteen kiiltoon!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.