REKISTERISELOSTE

REKISTERISELOSTE

REKISTERISELOSTE

Tämä on Espoon Starwash Oy lainmukainen tietosuojaseloste (henkilötietolaki 10 ja 24 §).

Laatimispäivä: 18.6.2014. (Espoon Starwash Oy voi muuttaa tämän rekisteriselosteen sisältöä ja ilmoittaa muutoksesta tällä sivulla.)

 1. REKISTERINPITÄJÄ Espoon Starwash Oy Kurjenkellontie 6 02270 Espoo
 2. REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ Riku Ahola Toimitusjohtaja etunimi.sukunimi at espoonstarwash.fi
 3. REKISTERIN NIMI Espoon Starwash Oy käyttäjärekisteri
 4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS (REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS) Espoon Starwash Oy käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään käyttäjien www-sivustolla tekemien valintojen tallentamiseen, käyttäjien tekniseen tunnistamiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen sekä asiakastiedon seurantaan ja analysointiin, joiden tavoitteena on viestinnän kohdentaminen, yleiset markkinointitarkoitukset sekä muut verkkopalveluihin liittyvät tarkoitukset.
 5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ Espoon Starwash Oy kerää ja käsittelee seuraavia tietoja: – nimi – sähköpostiosoite – puhelinnumero – paikkakunta – käyttäjäkohtaiset valinnat, muistiinpanot ja käyttäjätunnisteet palvelussa – käyntiajat www-sivustolla ja muut kävijäseurantatiedot
 6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET Rekisteritiedot on kerätty Espoon Starwash Oy www-sivustoilla vierailleista käyttäjistä. Tietoja kerätään automaattisen kävijäseurannan avulla sekä käyttäjän itse antamista tiedoista, jotka hän on lähettänyt www-sivustolla olevien yhteydenotto- sekä muiden lomakkeiden ja toimintojen kautta.
 7. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.
 8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET Tiedot tallennetaan suojattuun tietokantaan, johon ei ole pääsyä ulkopuolisilla. Espoon Starwash Oy verkkosivustojen ohjelmistoratkaisuissa noudatetaan korkeaa tietoturvallisuutta, jolla pyritään estämään tietomurrot sekä tietojen vuotaminen ulkopuolisille. Espoon Starwash Oy huolehtii organisaatiossaan siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimen ylläpitotunnuksia ja muita verkkosivuston turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Kaikilla tietojen käsittelyyn osallistuvilla työntekijöillä on salassapitovelvollisuus.
 9. REKISTERÖIDYN KIELTO-OIKEUS Espoon Starwash Oy verkkosivuston käyttäjillä on lainmukainen (henkilötietolaki 30 §) oikeus kieltää tietojensa käytön myynti- ja markkinointitarkoituksiin. Kielto tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
 10. REKISTERÖIDYN TARKASTUS-OIKEUS Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot sekä saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
 11. TIEDON KORJAAMINEN Espoon Starwash Oy verkkosivuston käyttäjillä on oikeus pyytää korjaamaan tai poistamaan rekisteriin tallennetun virheellisen tiedon. Korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.