TIETOSUOJAKÄYTÄNTEET

TIETOSUOJAKÄYTÄNTEET

ESPOON STARWASH OY TIETOSUOJAKÄYTÄNTEET

TIETOSUOJALAUSUNTO JA SÄHKÖINEN SUORAMARKKINOINTI

Espoon Starwash Oy:n tietosuojalausunnon tarkoituksena on kertoa niistä periaatteista ja käytännöistä, joita me Espoon Starwash Oy:ssä noudatamme asiakkaidemme yksityisyyden suojan, viestinnän luottamuksellisuuden ja muiden oikeutettujen intressien varmistamiseksi.

Voimme lähettää asiakkaillemme tuotteitamme koskevia suoramarkkinointiviestejä ja muuta asiakasviestintää myös sähköisesti. Pyrimme siihen, että tieto on hyödyllistä ja että viestien määrä on kohtuullinen. Asiakkaanamme sinulla on aina oikeus kieltää meitä lähettämästä suoramarkkinointia. Voit kieltää markkinoinnin kirjallisesti osoitteeseen Espoon Starwash Oy, Tietosuoja-asiat / Riku Ahola, Kurjenkellontie 6, 02270 Espoo

Tietosuojalausunnossa kerrotaan, kuinka Espoon Starwash Oy kerää, säilyttää ja käyttää tietoja.

REKISTERISELOSTEET

Espoon Starwash Oy henkilörekistereiden rekisteriselosteissa kerrotaan mihin tarkoituksiin ja miten henkilötietoja käytetään. Espoon Starwash Oy asiakkuudenhallintajärjestelmä ja suoramarkkinointirekisteri.

TURVALLISESTI NETTIIN

Osoitteessa www.tietoturvaopas.fi on jatkuvasti päivittyvää tietoa esimerkiksi liikkeellä olevista viruksista ja tietoturva-aukkojen päivityksistä.

TIETOTURVALOUKKAUSTEN HAVAINNOINTI JA RATKAISU

Viestintäviraston sivuilta www.cert.fi saat ajankohtaista CERT-FI-ryhmään tai yleiseen tietoturvallisuuteen liittyvää tietoa.

TIETOTURVALOUKKAUKSESTA ILMOITTAMINEN

Ilmoita tietoturvaloukkauksesta Espoon Starwash Oy:lle sähköpostilla osoitteeseen myynti at espoonstarwash.fi

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.