Auton Rengaspalvelut

Auton Rengaspalvelut

Euromaster Espoo Hannus, Espoon Starwash Oy on täyden palvelun rengasliike. Teemme ammattitaidolla vannetyöt, renkaanvaihdot, tasapainotukset sekä muut rengastyöt. Meiltä saat laajan ja laadukkaan valikoiman renkaita ja vanteita. Meiltä saat myös TPMS-anturit eli rengaspaineanturit autoon kuin autoon.

Palvelupisteessämme asiointi on helppoa ja nopeaa. Saat meiltä apua kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa.

Kun jätät renkaasi kausisäilytykseen meille Espoon Starwashille, säästyt säilytyspaikan miettimiseltä ja ikävältä pyörien kanniskelulta. Kesä- ja talvirenkaiden allevaihdot sujuvat meillä joustavasti.

Myymme Michelin, Bfgoodrich, Continental, Goodyear, Nokian, Pirelli, Sunfull, Tigar, Toyo, Autogreen, Falken, Kormoran, Kumho, Nordexx ja Sunny merkkisiä renkaita. Annamme mielellämme tarjouksen myös muista rengas merkeistä. Tilaamalla saamme hankittua sinulle kutakuinkin renkaan kuin renkaan. Voit aina soittaa meille tai tulla käymään.

Meiltä vanteet autoihin.

Meillä Espoon Starwashilla on laaja valikoima laadukkaita ja tyylikkäitä erikoisvanteita. Neuvomme mielellämme mitkä mallit sopivat juuri sinun autoosi. Teemme yhteistyötä Suomen merkittävimpien vanneasiantuntijoiden kanssa.

Espoon Starwashilta saat erikoisvanteet seuraavilta toimittajilta: Alcar, Rautamo ja Special Wheels. Myymme seuraavia vannemerkkejä: Advanti, AEZ, Arcasting, Alutec, BBS, Brock, Dezent, Dotz, GMP, Image, Mak, Oxigin, Oz Racing, Nitro, Rial, R-series, Spath, ST, Stance, Tomason, Vertini ja Vossen.

Rengashotelli | Renkaiden Kausisäilytys
Rengashotelli | Renkaiden Kausisäilytys

Rengashotelli eli renkaiden kausisäilytys Autopesula Espoon Starwashilla. Se on helpoin, vaivattomin ja turvallisin tapa säilyttää autosi renkaat.

Rengastyö
Rengastyö

Kokenut henkilöstömme on vaihtanut tuhansia renkaita vuosien varrella kaikenlaisille autoille. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi renkaat vaihdetaan juuri oikealla tavalla.

Renkaiden Vaihto
Renkaiden Vaihto

Auton renkaanvaihto ja renkaiden vaihto Autopesula Espoon Starwashilta.Kokenut henkilöstömme on vaihtanut tuhansia renkaita vuosien varrella kaikenlaisille autoille.