Rengashotelli | Renkaiden Kausisäilytys

Rengashotelli | Renkaiden Kausisäilytys

Rengashotelli eli renkaiden kausisäilytys

Varasto täynnä? Olet kyllästynyt kantamaan painavia renkaita vintille säilöön? Ei huolta, Espoon Starwash Oy tarjoaa hyvän vaihtoehdon. Rengashotelli. Se helpoin, vaivattomin ja turvallisin tapa säilyttää autosi renkaat.

Mitä rengashotellipalveluun sisältyy?

 • Autosi renkaiden asianmukainen säilytys
 • Renkaiden ja vanteiden pesu sekä puhdistus
 • Renkaiden tarkastus, kuvion syvyys, kuluneisuus, venttiilit ja vanteet
 • Renkaiden vaihto sopimuksen alkaessa
 • Ilmanpaineiden tarkistuksen
 • Vanteiden jälkikiristyksen
 • Elektronisesti vartioidut tilat

Miksi valita rengashotelli autosi renkaiden säilyttämiseksi?

Renkaiden käyttöikä voi lyhentyä merkittävästi, jos niitä säilyttää vääränlaisissa olosuhteissa. Liian kostea, liian kylmä tai liian lämmin säilytystila lyhentää aina renkaiden käyttöikää. Tietysti renkaat kestävät kovia olosuhteita, ajetaanhan niillä kovilla pakkasilla ja helteilläkin. Huomioi kuitenkin, että kesä- ja talvirenkaat ovat puolet vuodesta käyttämättä. Miksi lyhentää niiden käyttöikää silloin kun niitä ei tarvita. Meidän rengashotellissa säilöttynä renkaiden käyttöikä ei lyhene. Renkaiden säilytys rengashotellissamme on turvallista, sillä tilamme ovat elektronisesti vartioidut.

Rengashotellimme on ennen kaikkea helppo ja edullinen tapa säilyttää autosi renkaita. Rengashotellimme sijaitsee myyntipisteessämme. Renkaita ei viedä minnekään muualle säilöön, vaan ne ovat saatavilla koska vaan. Ei hävinneitä rengassarjoja.

Rengashotelli takaa sinulle

 • Optimilämpöisen ja tarpeeksi kuivan säilytystilan autosi renkaille
 • Lisää säilytystilaa omaan varastoosi
 • Vaivattoman renkaiden vaihdon
 • Vapauden olla kanniskelematta likaisia ja painavia renkaita

Renkaiden kausisäilytyksen lisäksi rengassäilytys tarjoaa renkaiden kuntotarkastuksen. Kuntotarkastukseen kuuluu esimerkiksi renkaiden urasyvyyden mittaus, sekä venttiilien ja ilmanpaineiden tarkistus. Kuntotarkastuksen jälkeen saat meiltä opastusta mikäli on aika päivittää renkaat uusiin. On myös hyvä muistaa, että renkaisiin kertyy maantiesuolaa ja muuta likaa, mikä ei tee hyvää renkaalle eikä vanteelle. Pesemme renkaat ja vanteet aina ennen säilytykseen laittamista.

Rengashotellin ja renkaidenvaihdon ajanvaraus

Varaa aikasi sähköisesti renkaidenvaihtoon ja nopeuta asiointiasi. Internetissä täältä tai puhelimitse 0407154712.

Renkaiden säilösopimus

Rengashotellin palvelupakettiin kuuluu kausisäilytys (vanteet/renkaat 4kpl), alle asennus, pesu, kuntotarkastus ja elektronisesti vartioidut tilat. Säilytysmaksu maksetaan kauden alussa renkaita tuotaessa. Mikäli renkaat vaihdetaan säilytyskauden aikana, veloitamme noutomaksun 20€. Renkaiden noudosta ilmoitettava etukäteen.

Rengashotelli on avoinna arkisin klo 8.00-17.00.

Asiakas varaa ajan ajanvarausjärjestelmästä joko internetissä osoitteesta täältä tai puhelimitse 0407154712. Suosittelemme ajanvarauksen tekoa hyvissä ajoin ennen renkaanvaihdon tarvetta. Näin asiakas varmistuu asennusajan saatavuudesta haluamana ajankohtana. Ilman ajanvarausta emme pysty takaamaan asiakkaan toivomaa renkaiden vaihtoaikaa.

Sopimuskaudet ovat 1.9 – 30.5 sekä 1.3 – 30.12. Kausisäilytyksen hinta sisältää yhden rengassarjan säilytyksen yhden kauden ajaksi. Jos renkaita ei ole noudettu kyseisen kauden loppuun mennessä, on asiakas velvollinen maksamaan renkaiden säilytyksestä seuraavan kauden säilytyshinnan.

Yllämaitut tuoteet luovutetaan ainoastaan kuittiin merkitylle omistajalle tai valtakirjaan merkitylle henkilölle henkilöllisyystodistusta vastaan.

Koko ajanvaraus sivu löytyy tästä linkistä. Paina tästä.

Varaa meiltä aika!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.