Autonhoitopalvelut yrityksille

Autonhoitopalvelut yrityksille

Autopesula Espoon Starwash Oy tarjoaa ammattitaitoiset autopesu, puhdistus ja vahaus palvelut yrityksille. Palveluihimme kuuluvat mm. auton käsinpesut, vahaukset, kiillotukset, erilaiset autojen sisätilojen pesut ja puhdistukset sekä suojakäsittelyt.

Solmimme lähialueiden yritysten kanssa palvelusopimuksia juuri teidän yrityksenne pesu ja puhdistus tarpeidenne mukaan. Jos yrityksellänne on Leasing autoja. Laskutamme helpoiten suoraan leasing yhtiötä pesu ja puhdistus palveluista. Haemme yrityksenne autot puhdistettaviksi ja palautamme ne teille takaisin päivän päätteeksi kiiltävän puhtaina.

Autoliikkeille tarjoamme myös erilaiset autonhoitopalvelut mm: Meikit eli Myyntikunnostukset.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.