303 Fabric Guard avoauton katon suoja-aine

303 Fabric Guard avoauton katon suoja-aine

303 Fabric Guard on voimakas suoja-aine, joka pitää avoautosi katon hyvässä kunnossa tien päällä!

303 Fabric Guard on voimakas suoja-aine, joka pitää avoautosi katon hyvässä kunnossa tien päällä!

Tuotekuvaus

303 Fabric Guard on erittäin monikäyttöinen; voit käyttää sitä paitsi avoautosi kattomateriaalin suojaamiseen, myös esim. kenkien suoja-aineena, nahkatakkisi suojaamiseen ja jopa ulkokalusteiden suojaksi. 303 –tuotesarjan valmistaja on luonut tuotteen kaikkia ”ulkoilma” kankaita varten. Toisaalta voit käsitellä suoja-aineella myös monia sisäkohteita, kuten nahkaa tai mokkapintaisia kankaita ja jopa silkkiä.

303 Fabric Guard suojaa kaikkia uusia tai käytettyjä puhdistettuja ulkokankaita vedeltä, lialta, rasvalta ja auringonvalon vaikutuksilta. Voit käyttää sitä kangaspintaiseen avoauton kattoon, kankaisiin auton istuimiin ja mattoihin ja veneiden katteisiin. Suoja-aine ehkäisee lian pinttymistä ja homeen kasvua muodostamalla pinnalle vettä hylkivän kalvon, joka myös estää vesiläikkien muodostumista kankaan pinnalle.

303 Fabric Guard ei sisällä lainkaan silikonia. Vaikka vastaavat silikonia sisältävät tuotteet hylkivät vettä, ne myös houkuttelevat likaa ja muita epäpuhtauksia, koska silikoni muodostaa kankaan pinnalle aavistuksen tahmean kalvon. Silikonituotteiden vettähylkivä kalvo kestää noin 2-3 kuukautta, mutta 303 Fabric Guard suojaa kangasta jopa kolme vuotta, mikäli kangaspinta ei ole jatkuvassa rasittavassa kulutuksessa. 303 Fabric Guard on miellyttävä käyttää, sen tuoksu on mieto ja puhdas eikä tuotteessa ole havaittavissa mitään tuoksua kuivumisen jälkeen.

Veneenomistajille 303 Fabric Guard on “must have” –tuote. Se suojaa purjeita ja sitä voi käyttää myös veneen muihin osiin, kuten purjeiden tai veneen suojiin. Tuote suojaa myös auringon uv-säteilyltä ja hidastaa auringonvalon aiheuttamia vahinkoja.

Tuotetta tulisi käyttää uusille kankaille heti käyttöönotosta lähtien ja käytetyille materiaaleille puhdistuksen jälkeen. Suoja-aine imeytyy parhaiten puhtaaseen ja kuivaan pintaan. Suoja-aine kannattaa suihkuttaa sateettomana ja aurinkoisena päivänä. Tuotteen riittoisuus riippuu materiaalista, johon sitä käytetään. Ohuemmille ja kevyemmille materiaaleille riittää vain pieni määrä suoja-ainetta. Suoja-käsittely tulisi toistaa aina, kun likaa alkaa jäämään kankaan pintaan.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Avoauton katon suoja-aine 303 Fabric Guard
  • Käytetään: Avoauton katon suojaamiseen
  • Erinomainen tuote myös veneen purjeisiin ja suojakankaisiin
  • Ei sisällä silikonia
  • Helppokäyttöinen sumutinpullo

Avoauton katon lisäksi voit käyttää tuotetta kaikille "ulkoilma" kankaille!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.