303 Multi Surface Cleaner auton kankaiden yleispuhdistusaine

303 Multi Surface Cleaner auton kankaiden yleispuhdistusaine

303 on yksi edistyksellisimmistä puhdistus –ja suoja-aineiden valmistajista maailmassa.

303 on yksi edistyksellisimmistä puhdistus –ja suoja-aineiden valmistajista maailmassa.

Tuotekuvaus

Nyt heiltä on tullut uusi 303 Multi-Surface Cleaner –yleispuhdistusaine, joka korvaa huippusuositun 303 Fabric/Vinyl Cleaner –puhdistusaineen. Mikään muu kuin nimi ei ole muuttunut, joten tuote on edelleen taattua huippuluokkaa.

303 Multi-Surface Cleaner puhdistaa vaikeimmatkin tahrat kaikista sisä- tai ulkotilojen kankaisista pinnoista turvallisesti. Se ei sisällä myrkyllisiä kemikaaleja, ammoniakkia, saippuaa tai liuotteita sekä on täysin biohajoava. 303 Multi-Surface Cleaner poistaa öljyn, rasvan, lian kuten myös kahvi- ja viinitahrat tai lemmikkien jättämät tahrat kaikista vettä sietävistä sisä- ja ulkokankaista. Toisin sanoen voit käyttää 303 Multi-Surface Cleaner –puhdistusainetta kaikkiin pintoihin, joita voi normaalisti puhdistaa myös vedellä.

303 Multi-Surface Cleaner tekee ihmeitä tahralle kalliissa matossa ja voit käyttää sitä tavallisten pesureiden ja höyry-puhdistimien kanssa niiden käyttöohjeiden mukaan. Se on erinomainen tuote erilaisille verhoilukankaille ja markiiseille ja muille sään kanssa tekemisissä oleville pinnoille. 303 Multi-Surface Cleaner poistaa ruosteen, homeen ja muut tahrat terassivarjoista, biminikatteista, avoauton katoista sekä ulkokalusteista.

303 Multi-Surface Cleaner on tiiviste ja samalla erittäin riittoisaa. Laimenna puhdistusaine pullosta löytyvien ohjeiden mukaan, ja voit turvallisin mielin puhdistaa minkä tahansa sisä- tai ulkotilojen kangaspinnan. Voit käsitellä ulkona olevat kangaspinnat puhdistuksen jälkeen 303 High Tech Fabric Guard –suoja-aineella. Suoja-aine parantaa pintojen kykyä hylkiä likaa ja vettä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Auton kankaiden yleispuhdistusaine 303 Multi Surface Cleaner
  • Käytetään: Auton kangasosien puhdistukseen
  • Sopii käytettäväksi myös kodin kangaspinnoille

Erittäin tehokas yleispuhdistusaine auton kankaiden lisäksi myös kodin kaikille sisä- ja ulkokankaille

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.