3D Carnauba Paste Wax autovaha

30th tammikuu 2016

3D Carnauba Paste Wax auton vahaus espoo

3D Carnauba Paste Wax –vaha on korkealuokkainen carnauba-vaha, joka suojaa auton maalipintaa uv-säteiltä luoden samalla maalipintaan upean kiillon. 3D Carnauba Paste Wax on valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista, jotka takaavat pitkäaikaisen suojan ja loistavan maalipinnan, jolla kehtaa mennä hienompaankin autonäyttelyyn. Vaha on helppo levittää ja poistaa ilman voimakasta hankausta.

Carnauba-vahat luovat maalipinnalla vettä läpäisemättömän pinnan, jonka ansiosta vesi jää maalipinnalle pisaroiksi ja valuu kuin itsestään pois. 3D Carnauba Paste Wax tekee juuri näin, pitäen autosi samalla puhtaampana pesujen välissä. Tällä vahalla on lyhyt kuivumisaika, jonka ansiosta voit levittää uuden kerroksen melkein heti edellisen päälle. Tämä vaha on muutenkin erittäin helppokäyttöinen. Vaha kiillottuu helposti, vaikka antaisit sen kuivahtaa vahingossa liian pitkään.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.