Zirconite Auton Kangasverhoilun Suojakäsittely

Zirconite Auton Kangasverhoilun Suojakäsittely

Zirconite kangasverhoilun suoja-aine

Zirconite kangasverhoilun suoja-aine suojaa kangas penkit, oviverhoilut ja lattiamatot. Zirconite kangasverhoilun suoja-aine on myös loistava suoja avoautojen rätti ja kangas katoille. Zirconite kangasverhoilun suoja-aine luo näkymättömän likaa ja nestettä hylkivän mikro-hartsi suojan penkeille ja matoille jolloin kangas säilyy uuden veroisena pitkään. Käsitellyt sisäpinnat mahdollistavat myös nopeamman ja helpomman auton sisäpuhdistuksen.

Avoautojen rätti- ja kangaskattojen väri yleensä vaalenee iän myötä ja kattokangas ei enää pidä vettä yhtä hyvin kuin uutena. Zirconitella voidaan kuitenkin suojata uudet sekä vanhat rättikatot sekä palauttaa vanhaan kattoon vettä hylkivät ominaisuudet.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.