Auton Käsinpesu

Auton Käsinpesu

Käsinpesu tulisi suorittaa autolle säännöllisin väliajoin, noin kahden viikon välein. Näin pystytään vielä välttämään ettei mahdollinen lika, pihka tai lintujen jätökset pala maalipintaan kiinni. Pahimmissa tapauksissa linnun jätökset ja pihka kuluttavat maalipinnan puhki. Tämä voi tapahtua jo muutamassa viikossa, vaurioittaen auton maalipintaa.

Talvella tiet suolataan liikenneturvallisuuden vuoksi. Suola voi kuitenkin aiheuttaa auton maalipinnalle vaurioita kuten ruosteen muodostumista. Säännöllinen auton käsinpesu turvaa autosi maalipinnan säilymisen hyvässä kunnossa yli kylmän talvikauden.

Työn kuvaus

  1. Käsinpesu aloitetaan joko liuotin- tai pesuaineen levityksellä
  2. Auto pestään painepesurilla jotta saadaan kaikki lika ja hiekka poistettua ennen varsinaista kinnastelua tai sienestystä
  3. Tarpeen vaatiessa auto käydään vielä läpi erikoispesuaineilla
  4. Auto pestään pesukintaalla tai pesusienellä vahashampoota käyttäen
  5. Auto huuhdotaan juoksevalla käden lämpöisellä vedellä
  6. Lopuksi auto kuivataan siihen käyttöön kehitetyllä mikrokuituliinalla, silikonilastalla tai säämiskällä

Käsinpesut Autopesula Espoon Starwashilta

Miksi käyttäisit autosi meillä? Kokenut henkilöstömme on suorittanut tuhansia autopesuja kaikenlaisille autoille. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi maalipinta saadaan hellävaraisesti  puhtaaksi. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Koko ajanvaraus sivu löytyy tästä linkistä. Paina tästä.

Varaa meiltä aika!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.