Zirconite Auton Nahkasisustan Puhdistus ja Hoitokäsittely

Zirconite Auton Nahkasisustan Puhdistus ja Hoitokäsittely

Mikään ei voita sitä tunnetta kun istut uuteen autoosi ja tunnet nahkan tuoksun. Mutta tämä tunne ei kestä ikuisesti. Auton jokapäiväinen käyttö, kyydissä olevat matkustajat, lemmikit, penkeille tipahdelleet elintarvikkeet sekä auringon UV-säteily varmistavat sen että uuden auton tuoksu häviää nopeasti jos siitä ei pidetä huolta.

Siksi nahkasisusta olisi hyvä käsitellä nahanhoitoaineella vähintään kaksi kertaa vuodessa. Käsitelty nahka säilyttää kimmoisuutensa ja pysyy kosteana, jolloin se ei rupea ajan myötä halkeilemaan.

Työn kuvaus

  1. Nahkapenkit imuroidaan puhtaaksi
  2. Penkit pestään nahan puhdistusaineella
  3. Penkit kuivataan
  4. Nahkasisusta käsitellään nahanhoitoaineella

Nahkapenkkien ohella käsittelemme myös mahdolliset nahkaiset oviverhoilut sekä ratin. Nahanhoitoaineemme puhdistaa ja elvyttää kaikki nahka ja keinonahkapinnat säilyttäen nahkan alkuperäisen värin ja tuoksun. Meiltä onnistuvat myös nahkasisustan suojakäsittelyt.

ZIRCONITE NAHKAPENKKIEN PUHDISTUS JA HOITOKÄSITTELY

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.