Auton Sisäpuhdistus

Auton Sisäpuhdistus

Auton sisäpuhdistuksella tarkoitetaan auton sisätilojen perusteellista puhdistusta. Auton sisäpuhdistus tulisi suorittaa säännöllisin väliajoin noin 2-8 viikon välein, riippuen auton käytöstä. Yleensä ikkunoihin kertyvä harmaa kalvo alkaa tuon ajan kuluessa olemaan jo liikenneturvallisuutta vaarantava ja pahenee vain kosteilla keleillä sekä auringon paisteessa.

Myös pölyä ja hiekkaa alkaa kerääntyä auton sisäpinnoille. Talvella kenkien mukana kulkeutuu autoon paljon lunta ja hiekkaa, lumi sulaa auton lattialle mikä johtaa lattiaverhoilun kastumiseen. Lattiaverhoilu olisi syytä säännöllisin väliajoin vähintään imuroida kuivaksi jos auton kuivattaminen ei muuten onnistu.

Sisustan osien puhdistukseen käytämme puhdistavia pesuaineita jotka eivät jätä autoon hajuja tai tuoksuja. Asiakkaan halutessa voimme käyttää myös kiiltoa ja tuoksua sisältäviä aineita. Lisähinnasta poistamme autosta myös mahdolliset eläinten karvat sekä muut epäpuhtaudet.

Työn kuvaus

  1. Sisäpuhdistus aloitetaan poistamalla matot lattialta ja pesemällä ne
  2. Isoimmat irtoroskat poistamme käsin
  3. Seuraavaksi auto imuroidaan kolmella moottorilla varustetulla ammattikäyttöön tarkoitetulla märkäimurilla
  4. Imuroinnin jälkeen sisustan vinyyli ja muovi osat putsataan sisäpuhdistus aineella mikrokuituliinaa avuksi käyttäen
  5. Viimeisenä toimenpiteenä pesemme ikkunat kirkkaiksi

PORSCHE SISÄPUHDISTUS

Sisäpuhdistuksen yhteydessä suosittelemme autolle myös käsinpesua jotta voimme pestä auton ovenvälit ja takakontin reunat.
Meiltä onnistuu myös auton otsonointi. Otsoni tuhoaa kaikkia tunnettuja home- ja hiivasieniä sekä bakteereja ja viruksia. Otsonointi poistaa myös hajuja ja allergianaiheuttajia kuten tupakan, eläinten, homeen ja kalman hajua.

Koko ajanvaraus sivu löytyy tästä linkistä. Paina tästä.

Varaa meiltä aika!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.