Auton Verhoilun Puhdistus

Auton Verhoilun Puhdistus

Ajan myötä auton verhoilulle ja penkeille kertyy likaa ja tahroja mm: Limonadia, kahvia, karkkia, purukumia,ruokaa tai vaan kosteat vaatteet päästävät väriä. Ei hätää, melkeimpä tahra kuin tahra on poistettavissa.

Penkkien pesutarve vaihtelee todella paljon auto kohtaisesti. Erilaiset sisustan kangas materiaalit sekä värit vaikuttavat paljon likaantumiseen. Vaaleat kangasmateriaalit ovat juuri ajoneuvoissa todella herkkiä likaantumiselle ja tahroille.

Normaali kangassisusta olisi hyvä pesettää 1-2 kertaa vuodessa. Nahkasisusta samoin, erona vain se että nahkasisusta olisi hyvä käsitellä nahanhoito aineella aina puhdistuksen yhteydessä.

Työn kuvaus

  1. Penkkienpesu aloitetaan  imuroimalla penkit huolellisesti irtoliasta ja pölystä
  2. Itse pesu aloitetaan levittämällä penkeille  verhoilupesuaine
  3. Verhoilupesuaine harjataan penkkeihin pehmeällä harjalla jonka jälkeen pesuaineen annetaan hetki vaikuttaa
  4. Tämän jälkeen penkeistä imetään likavesi pois märkäimurilla
  5. Jos penkit ovat hyvin likaiset, pesu toistetaan
  6. Pesun jälkeen penkit huuhdotaan puhtaalla vedellä
  7. Huuhteluvesi imetään pois
  8. Penkit kuivataan lämmittimien avulla
  9. Penkeistä tulee puhtaat ja raikkaat

MERCEDES-BENZ COUPE PENKKIEN PESU JA PUHDISTUS

Suosittelemme erillaisten verhoilupesujen yhteydessä ottamaan myös täydellisen sisäpuhdistuksen jonka jälkeen auton sisustus on taas viimeisen päälle.

Verhoilupesu suoritetaan aina asiakkaan omalla vastuulla. Mahdollisista pesun aiheuttamista häiriöistä emme ota vastuuta.

Ajanvaraukset Netistä

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on suorittanut pesuja, puhdistuksia ja vahauksia kaikenlaisille autoille. Vuosien varrella olemme hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan puhtaaksi ja vahatuksi hellävaraisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä ja halkeamia. Mikäli autosi tuulilasiin on tullut kiveniskemiä tai halkeama, henkilökuntamme täällä Espoon Starwashilla tarkistaa autosi lasin ja voi tarvittaessa myös korjata kiveniskemän odottaessa.

Meiltä myös autonhoitopalvelut yrityksille. Lue lisää..

Voit myös varata ajan soittamalla numeroon 040 715 4712.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.