Bimini Topp Marine Vinyl Protectant vinyylin suoja-aine

Bimini Topp Marine Vinyl Protectant vinyylin suoja-aine

Bimini Topp Marine Vinyl Protectant takaa pitkäkestoisen suojan veneiden bimini-katteille sekä kaikille ulkokäyttöisille vinyylipinnoille.

Bimini Topp Marine Vinyl Protectant takaa pitkäkestoisen suojan veneiden bimini-katteille sekä kaikille ulkokäyttöisille vinyylipinnoille.

Tuotekuvaus

Bimini Topp Marine Vinyl Protectant on suunniteltu varta vasten ulkona käytettäville vinyylipinnoille. Se tunkeutuu vinyylipinnan sisään ja muodostaa pintaan vesitiiviin kerroksen. Voit käyttää sitä veneiden katteissa, vinyylipintaisissa ulkokalusteissa ja markiiseissa.

Biminikate suojaa venettä ja ottaa vastaan auringon uv-säteiden vaikutuksen. Kate on myös alttiina muille sään vaikutuksille, kuten sateelle, ilmansaasteille ja lintujen jätöksille. Biminikate tulisi puhdistaa säännöllisesti ja suojata Topp Marine Vinyl Protectant –suoja-aineella. Tuote on osa Wolfsteinin Pro Series –tuotesarjaa.

Bimini Topp Marine Vinyl Protectant –suoja-aine sisältää Ciba Tinuvin® UV Blockers –suojan, joka auttaa säilyttämään käsitellyn pinnan hyvän ulkonäön pidempään. Se säilyttää vettähylkivät ominaisuutensa pesusta toiseen eikä huuhtoudu pois pestessä. Bimini Topp Marine Vinyl Protectant –suoja-aine ei sisällä lainkaan silikonia tai öljypohjaisia liuottimia, joten se ei vahingoita tai heikennä vinyylipintaa, vaan päinvastoin pidentää vinyylikatteen käyttöikää.

Tuote on pakattu otsonikerrokselle ystävälliseen spraypumppupulloon. Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Vinyylipinnan tulee olla puhdas ja täysin kuiva ennen suoja-aineen levittämistä. Vinyylipintojen pesuun suosittelemme Bimini Topp Premium Marine Cleaner –puhdistusainetta.

Aine voidaan levittää myös suorassa auringon paisteessa, sillä lämpö ainoastaan nopeuttaa pinnan kuivumista ja siten myös työskentelyä. Anna viimeisen kerroksen kuivua 24 tuntia ennen käyttöä, mikäli mahdollista. Ensimmäisellä käyttökerralla suositellaan laitettavan 2-3 suojakerrosta, sen jälkeen käsittely voidaan uusia tarpeen mukaan.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Vinyylin suoja-aine Bimini Topp Marine Vinyl Protectant
  • Käytetään: Veneen vinyylikatteille ja kaikille ulkona käytettäville vinyylipinnoille
  • Käytä yhdessä BiminiTopp Premium Marine Cleaner -puhdistusaineen kanssa
  • Helppokäyttöinen sumutinpullo

Pitkäkestoista suojaa vinyylipinnoille

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.