BiminiTopp Premium Marine Cleaner puhdistusaine

BiminiTopp Premium Marine Cleaner puhdistusaine

RaggToppin valmistamalla BiminiTopp Marine Cleaner –puhdistusaineella varmistat biminikatteesi upean ulkonäön koko veneilykaudelle.

RaggToppin valmistamalla BiminiTopp Marine Cleaner –puhdistusaineella varmistat biminikatteesi upean ulkonäön koko veneilykaudelle.

Tuotekuvaus

Maailman johtava veneily- ja vinyylikatteiden valmistaja HAARTZ suosittelee RaggToppin BiminiTopp Marine Cleaner –puhdistusainetta, joten tiedät, että kyseessä on huipputuote.

BiminiTopp Marine Cleaner –puhdistusainetta voit käyttää biminikatteiden, veneiden istuinten, irrotettavien katteiden ja purjesuojien puhdistukseen. Sen biohajoava koostumus poistaa turvallisesti pinttyneimmätkin tahrat ja lian sekä homeen. Voit käyttää sitä huoletta, sillä tuote ei vahingoita lasikuitua, kumia, muovia, kromia tai muita veneen osia.

Kastele biminikate tai pinta, jota olet puhdistamassa, kauttaaltaan läpimäräksi. Suihkuta BiminiTopp Marine Cleaner –puhdistusainetta märälle pinnalle. Hiero kevyesti pehmeällä nailonharjalla. Jos pinta on hyvin likainen, anna aineen vaikuttaa 15-20 minuuttia ja sen jälkeen harjaa kevyesti uudestaan. Huuhtele huolellisesti, kunnes vesi on täysin kirkasta. Anna pinnan kuivua täysin ennen kuin viimeistelet sen esimerkiksi RaggTopp Fabric Protectant -suoja-aineella.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Puhdistusaine BiminiTopp Premium Marine Cleaner
  • Käytetään: Veneiden biminikatteiden, istuinten ja vastaavien osien puhdistukseen

Jokaisen veneenomistajan vakiovaruste

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.