BLACKFIRE BlackICE Hybrid Montan Sealant Wax autovaha

BLACKFIRE BlackICE Hybrid Montan Sealant Wax autovaha

BLACKFIRE BlackICE Hybrid Montan Sealant Wax autovaha on sekoitus saksalaista montan –vahaa ja aitoa brasilialaista carnauba –vahaa.

BLACKFIRE BlackICE Hybrid Montan Sealant Wax autovaha on sekoitus saksalaista montan –vahaa ja aitoa brasilialaista carnauba –vahaa.

Tuotekuvaus

Se on suunniteltu nimenomaan mustia maalipintoja varten, tarkoituksena jäljitellä märän vastamaalatun maalipinnan kiiltoa. Signature Wet Diamond polymeerit antavat erinomaisen suojan autosi maalipinnalle auringon uv-säteitä ja ilmansaasteita vastaan. Yhdistelmä luonnon raaka-aineita sekä synteettisiä ainesosia luo paitsi erinomaisen suojan, myös uskomattoman syvän kiillon maalipinnalle.

BLACKFIRE BlackICE Hybrid Montan Sealant Wax –vaha tunnettiin pitkään nimellä “projekti 23”, sillä tuotekehitys alkuperäisestä ideasta kehittyi aikojen saatossa lähes pakkomielteeksi. Lopputuloksena oli kuitenkin erityisesti tummille maalipinnoille räätälöity hybridi-vaha. BLACKFIRE BlackICE Hybrid Montan Sealant Wax –vaha on maailmassa yksi harvoista vahoista, jossa on käytetty suuria pitoisuuksia montan-vahaa. Montan –vaha on kallista ja harvinaista vahaa, jota löytyy vain muutamista paikoista maailmassa. Kun montan –vahaa työstetään ja rikastetaan, siitä saadaan esiin ominaisuuksia, jotka vahvistavat mustaa ja muita tummia värejä.

Mikä sitten erottaa BLACKFIRE BlackICE Hybrid Montan Sealant Wax –vahan muista vastaavista “näyttelyautojen” vahoista? Vahaan yhdistettiin BLACKFIREn signature Wet Diamond polymeereja, jotka vahvistavat jo ennestään vahvaa luonnonvahojen suojaa. Vahassa yhdistyvät näyttelyautoille tarkoitettujen vahojen kiilto-ominaisuudet ja jokapäiväiseen ajoon tarvittava maalipinnan suoja luonnonvoimia vastaan. Mitä muuta enää autosi maalipinta tarvitsee?

Jos auton maalipintaa ei ole koskaan myllytetty tai edellisestä kerrasta on jo aikaa, suosittelemme maalipinnan savihiontaa ja koneellista kiillotusta ennen vahausta, jotta kaikki pienimmätkin likapartikkelit saadaan varmasti pois maalipinnalta ennen vahakäsittelyä. On erittäin tärkeää puhdistaa ja esikäsitellä maalipinta ennen vahaamista, jotta BlackICE toimii maalipinnalla, kuten pitääkin ja antaa sille uskomattoman kiillon ja kestävän suojan.

Levitä BLACKFIREn BlackICE –vahaa hyvin ohut kerros, jolloin vahan kiillottaminen on todella vaivatonta. Levittämisessä toimii parhaiten pehmeä vaahtomuovisieni, mutta sen voi levittää myös koneellisesti. Vahan pitää antaa kuivua noin 10 minuuttia ennen kiillottamista. Käytä kiillottamiseen pehmeää mikrokuituliinaa. Vältä vahan joutumista auton muovisille tai kumipintaisille osille.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ominaisuudet
  • Tuote: Autovaha BLACKFIRE BlackICE Hybrid Montan Sealant Wax
  • Käyttötarkoitus: Auton vahaukseen, pesun jälkeen
  • Vahan tyyppi: Carnauba-pohjainen yhdistelmävaha
  • Sävy: Tummille värisävyille
  • Upea vedenkäyttäytyminen
  • Toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla

Helposti levittyvä vaha tumman sävyisille autoille. Vaha on sekoitus Brasilian carnaubaa ja montan vahaa.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.