BLACKFIRE Crystal Coat Paint Coating kestopinnoite

BLACKFIRE Crystal Coat Paint Coating kestopinnoite

BLACKFIRE Crystal Coat Paint Coating on kestopinnoite, jolla saat pitkäkestoisen suojan ja uskomattoman kiillon autosi maalipinnalle.

BLACKFIRE Crystal Coat Paint Coating on kestopinnoite, jolla saat pitkäkestoisen suojan ja uskomattoman kiillon autosi maalipinnalle.

Tuotekuvaus

Tuote on erittäin riittoisaa, sillä vain muutama tippa riittää jopa vuosia kestävän suojan muodostamiseen.

BLACKFIRE Crystal Coat Paint Coating ei ole samanlainen kuin vaha tai sealant –tyyppiset tuotteet. Se on valmistettu kvartsipohjaisista lasihiukkasista, jotka muodostavat maalin pinnalle läpäisemättömän suojakalvon, joka hylkii likaa ja saasteita sekä uv-säteitä sekä säilyttää maalin puhtaana ja kiiltävänä paremmin ja pitempään kuin tavanomaiset vahat tai sealant –tuotteet.

BLACKFIRE Crystal Coat Paint Coating auttaa myös tasoittamaan maalipinnan epätasaisuuksia. Vaikka olisit jo myllyttänyt ja kiillottanut autosi maalipinnan, on se vielä kaukana täydellisen tasaisesta. BLACKFIRE Crystal Coat Paint Coating kestopinnoitteen lasihiukkaset tunkeutuvat maalipinnan pieniin epätasaisuuksiin ja tekevät pinnasta vielä astetta sileämmän. Pinnoite auttaa myös pitämään auton maalipinnan puhtaana pitempään, sillä lika ei tartu käsiteltyyn pintaan yhtä helposti kuin jos maalipintaa ei olisi käsitelty lainkaan. Auton pesutarve vähenee kuin huomaamatta.

BLACKFIRE Crystal Coat Paint Coating on helppokäyttöinen tuote. Aivan ensiksi pese auto huolellisesti autoshampoolla. Tämän jälkeen kiillota maalipinta, jotta pääset eroon pienistä naarmuista ja hankausjäljistä. Kiilotuksen jälkeen pinta käsitellään esimerkiksi BLACKFIRE Crystal Coat Paint Prep –aineella, joka poistaa viimeiset mahdolliset kiillotusaineen jäämät, sormenjäljet tai muut jäämät maalin pinnasta. Tämä työvaihe on erittäin tärkeä, jotta maalipinnassa ei ole mitään, mikä estäisi BLACKFIRE Crystal Coat Paint Coating kestopinnoitetta tarttumasta pintaan kiinni ja muodostamasta suojaavaa kalvoa.

Tuote voidaan levittää esimerkiksi vaahtomuovisienellä. Pyyhi lopuksi mahdolliset ylijäämät puhtaalla mikrokuituliinalla. Tuotetta on turvallista käyttää kaikenvärisille maalipinnoille.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Kestopinnoite BLACKFIRE Crystal Coat Paint Coating
  • Käytetään: Lakkapinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen
  • Peittää myös mikronaarmuja
  • Estää pyörrejälkien syntymistä

Tuote on erittäin riittoisaa, sillä vain muutama tippa riittää jopa vuosia kestävän suojan muodostamiseen.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.