CarPro Cquartz keraaminen kestopinnoite

CarPro Cquartz keraaminen kestopinnoite

CQuartz on antistaattinen ja säänkestävä keraaminen kestopinnoite, jonka kiillolle ja suojaominaisuuksille saa hakea vertaistaan.

CQuartz on antistaattinen ja säänkestävä keraaminen kestopinnoite, jonka kiillolle ja suojaominaisuuksille saa hakea vertaistaan.

Tuotekuvaus

CQuartz muodostaa auton maalipinnalle molekyylisuojakerroksen, joka saa autosi maalipinnan hylkimään vettä ja likaa, ja auton maalipinta säilyttää kirkkaan ja kestävän kiillon.

CQuartz on erinomainen tuote, jos olet kyllästynyt toistuvaan auton vahaamiseen. Se luo auton pinnalle erittäin kestävän suojan, joka minimoi maalipinnan huollontarpeen jopa kahdeksi vuodeksi eteenpäin. CQuartz on keraaminen kestopinnoite, ja sen sisältämät keraamiset nanopartikkelit luovat kovan naarmunkestävän lopputuloksen. Se suojaa säältä kaikissa olosuhteissa ja ehkäisee ruosteen syntymistä. Upean kiiltonsa CQuartz saa nanolasikuidusta.

CQuartz tasoittaa maalipinnan epätasaisuuksia ja tekee siitä täydellisen sileän. Tämä estää lian, veden tai pienhiukkasten jäämisen maalipinnan huokosiin, ja pinta on helppo puhdistaa. Suurin osa liasta ei edes tartu pintaan ollenkaan. Pinnoite estää myös kalkkijäämien muodostumista. Sitä ei voi poistaa pesuaineilla tai painepesurilla, joten autosi pitkäkestoinen suoja on taattu.

CQuartzia voidaan levittää melkein mille pinnalle tahansa. Se sopii lasille, muoville, nahalle ja kumille sekä tietysti erilaisille maalipinnoille.

Parhaan lopputuloksen saamiseksi valmistele autosi huolellisesti ennen kestopinnoitteen levittämistä. Pese auto ja kiillota se koneellisesti jotta paras lopputulos saavutetaan. Haluat auton olevan parhaimmillaan juuri ennen CQuartzin levittämistä. Kestopinnoite ikään kuin jäädyttää maalipinnan käsittelyhetkeä edeltävään kuntoon.

Nanoteknologia on vienyt autoteollisuuden uudelle tasolle ja CQuartz nostaa rimaa edelleen. Se mahdollistaa auton säilymisen alkuperäisessä kunnossaan pidempään ja vähemmällä huoltamisella.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Kestopinnoite CarPro Cquartz
  • Käytetään: Lakkapinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen
  • Tasoittaa maalipinnan epätasaisuuksia
  • Estää pyörrejälkien syntymistä

CQuartz on antistaattinen ja säänkestävä keraaminen kestopinnoite, jolla on erinomaiset kiilto- ja suojaominaisuudet.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.