CarPro Eraser Intense Oil & Polish Cleanser puhdistusaine

25th marraskuu 2014

CarPro Eraser Intense Oil Polish Cleanser auton maalipinnan puhdistusaine pohjustus

CarPro Eraser Intense Oil Polish Cleanser on isopropyylialkoholia sisältävä erikoispuhdistusaine. Isopropyylialkoholia sisältäviä eli IPA –puhdistusaineita käytetään poistamaan öljy- ja kiillotusaineiden jäämiä. Se puhdistaa jäämiä paremmin kuin tavalliset isopropyylialkoholia sisältävät puhdistusaineet ja takaa hyvin tunnetun CQuartz –lopputuloksen.

IPA-puhdistusaineita käytetään ennen kuin auto vahataan, kovavahataan tai maalipinta viimeistellään kestopinnoitteella. Se varmistaa että auton maalipinta on täysin puhdas ennen viimeistelyaineen levittämistä. CarPro Eraser Intense Oil Polish Cleanser poistaa öljy- ja kiillotusaineiden jäämien lisäksi myös pölyn, joka maalipinnalle on voinut jäädä maalipinnan kiillottamisesta. Tuote sisältää myös antistaattisia ainesosia, joten maalipinta ei ime itseensä pölyä käsittelyn jälkeen.

CarPro Eraser Intense Oil Polish Cleanser ei sisällä lainkaan silikonia. Se on myös miellyttävän tuoksuinen, toisin kuin useimmat vastaavat tuotteet.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.