CarPro PERL Coat Plastic & Rubber Protectant suoja-aine

CarPro PERL Coat Plastic & Rubber Protectant suoja-aine

CarPro PERL Coat Plastic & Rubber Protectant on vesipohjainen suoja-aine muoville, kumille ja nahalle. Se uudistaa käsiteltävän pinnan ja saa sen näyttämään taas käyttämättömältä.

CarPro PERL Coat Plastic & Rubber Protectant on vesipohjainen suoja-aine muoville, kumille ja nahalle. Se uudistaa käsiteltävän pinnan ja saa sen näyttämään taas käyttämättömältä.

Tuotekuvaus

PERL Coat Plastic & Rubber Protectant suojaa auringon uv-säteiltä ja kosteudelta ja sen vaikutus kestää jopa kolme kuukautta.

Erityisesti auringonvalo vahingoittaa huokoisia materiaaleja kuten kumia ja nahkaa, ja ajan kuluessa ne alkavat halkeilla ja haalistua. PERL Coat Plastic & Rubber Protectant säilyttää käsiteltävän pinnan pehmeyden ja elastisuuden sekä alkuperäisen värin. Se elvyttää jo haalistuneen pinnan, mutta ei jätä jälkeensä tahmaa vaan silkinpehmeän kiillon. Se on yhtä kaunis kuin hyödyllinen.

PERL Coat Plastic & Rubber Protectant on vesipohjainen eikä sisällä lainkaan liuottimia. Se ei vahingoita renkaita tai kuivata muovin pintaa. Sitä voi käyttää turvallisesti myös nahalle, vinyylille ja akryylipinnoille. PERL Coat Plastic & Rubber Protectant -suoja-aineella käsitellyt pinnat tarvitsevat vähemmän puhdistusta ja säilyvät hyvännäköisinä pitkään.

Pese käsiteltävä huollisesti ennen PERL Coatin levittämistä. Ravista PERL Coatia hyvin ennen käyttöä. Suihkuta käsiteltävälle pinnalle noin 20 cm:n etäisyydeltä ja pyyhi pois mikrokuituliinalla. Renkaille ja auton muille kumiosille suoja-aine voidaan levittää myös vaahtomuovisienellä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Suoja-aine PERL Coat Plastic & Rubber Protectant
  • Käytetään: Auton muovi- ja kumiosien suojaamiseen
  • Sopii sekä auton ulko-osiin että sisälle

Erityisen hyvää suojaa muoville ja kumille UV-säteitä vastaan

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.