Cartec Ceramic Guard SiCarbon Coating kestopinnoite

13th syyskuu 2017

Cartec Ceramic Guard SiCarbon Coating kestopinnoite espoo

Cartec Ceramic Guard SiCarbon Coating kestopinnoite on uusi läpimurto nanokeraamisten pinnoitteiden maailmassa.

Tällä tuotteella saadaan hyvin tasainen, korkeakiiltoinen ja kestävä suojaava kestopinnoite autosi maalipinnalle. Cartec Ceramic Guard SiCarbon Coating kestopinnoite vahvistaa ja lisää maalipinnan kovuutta, mikä parantaa naarmujen vastustuskykyä. Autosi maalipinta saa huomattavasti syvemmän kiillon ja värin. Autostasi tulee helpommin pestävä ja se saa vettä sekä likaa hylkivän kerroksen.

Keraaminen kestopinnoite on tänä päivänä tehokkain suoja ajoneuvoille.

Yleisimmät harhaluulot ovat että autoa tarvitsee pestä vain kesällä tai että uudelle autolle ei tarvitse tehdä mitään, koska se on uusi. Valitettavasti asia ei ole näin. Yleisesti suurimmat kemialliset ja fyysiset rasitteet ovat talvella, jolloin autosi maalipinta tarvitsee eniten suojaa. Liuottimet, pakkanen, hiekoitus-sepeli, nastat, tiesuola ym rasittavat maalipintaa aivan eri tavalla kuin kesällä.

Uuden auton maalipinta on yleensä täysin paljas ja erityisen alttiina kemiallisille rasitteille. Uuden auton omistajan kannattaa suojata herkkä maalipinta kestopinnoitteella mahdollisimman nopeasti auton hankinnan jälkeen. Mitä aiemmin suojaat autosi maalipinnan, sitä suuremmilta vahingoilta säästyt. Ennakointi maalipinnan suojauksessa ylläpitää parhaiten autosi arvoa ja on korvaamaton takaisinmaksaja kun vaihdat autoa.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja varaa aika: 044 362 4910

 

Ota yhteyttä painamalla tästä

 

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Comments are closed.