Chemical Guys 5050 Limited Series Concourse Paste Wax autovaha

25th kesäkuu 2014

Chemical Guys 5050 Limited Series Concourse Paste Wax auton kovavahaus espoo

Chemical Guys 5050 Limited Series Concourse Paste Wax on suunniteltu erityisesti autointoilijoille ja perfektionisteille, jotka haluavat markkinoiden virheettömintä kiiltoa autollensa. Tämä vaha luo maalipinnalle uskomattoman kiillon, jonka huomaa parhaiten kun valo osuu siihen erilaisista kulmista.

Chemical Guys 5050 Limited Series Concourse Paste Wax –vaha tuotiin markkinoille alkujaan rajoitettuna eränä vain autoharrastajien saataville. Se valmistetaan osittain käsityönä ja koko valmistusprosessi alusta loppuun kestää kahdeksan päivää. Esimerkiksi vahan sekoitus- ja emulgoitumisprosessi pelkästään kestää jopa 18-tuntia, jotta vahan koostumuksesta tulee oikeanlainen. Valmistuksen jälkeen vaha kaadetaan metallipurkkeihin jäähtymään huoneenlämmössä ja ilmatiiviissä tilassa vuorokauden ajaksi. Jokainen vaha-purkki tarkistetaan virheiden varalta, minkä jälkeen ne jäähdytetään viileässä, jolloin vaha saa lopullisen kiinteämmän koostumuksen. Jokainen vaha-purkki vielä numeroidaan ja allekirjoitetaan laaduntarkistajan toimesta.
Ei ihme, että valmistaja tarjoaa Chemical Guys 5050 Limited Series Concourse Paste Wax –vahalle täyden tyytyväisyystakuun!

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.