Chemical Guys BLACK Wax autovaha

Chemical Guys BLACK Wax autovaha

Syvä musta väri häikäisevällä kiillolla on ehkä autoharrastajien keskuudessa eniten tavoiteltu lopputulos.

Syvä musta väri häikäisevällä kiillolla on ehkä autoharrastajien keskuudessa eniten tavoiteltu lopputulos.

Tuotekuvaus

Mustien autojen omistajat tavoittelevat aina tasaisempaan ja syvempään kiiltoa, joka antaisi märän pinnan vaikutelman sekä vivahteikkaita heijastuksia. Chemical Guys BLACK Wax –vaha on erityisesti mustille ja tummille pinnoille suunniteltu autovaha.

Chemical Guys BLACK Wax –vaha on vuosien kehitystyön lopputulos ja se tyydyttää kovimpienkin autoharrastajien sekä autoammattilaisten tarpeet. Vaha voidaan levittää käsin tai koneellisesti. Levitä pinnalle ohut kerros ja kiillota.

Chemical Guys BLACK Wax –vaha tehdään valmistajan oman patentin mukaan. Valmistusprosessissa hyödynnetään kylmäemulsio-prosessia, joka antaa vahalle sen erinomaiset kiilto-ominaisuudet. Vaha valmistetaan siis ilman lämpöä, jolloin vahan suojakerroksen muodostava polymeeri-kerros pysyy kestävänä. Tämän ansiosta Chemical Guys BLACK Wax –vaha suojaa autoasi myös ilmansaasteilta ja pitää autosi puhtaana pidempään.

Joskus kuulee puhuttavan, että mustan värin ylläpitäminen auton maalipinnassa käy työstä. Chemical Guys BLACK Wax –vaha helpottaa kiillon ylläpitämistä huomattavasti ja suojaa autoasi sään vaikutuksilta. Jopa sateen jälkeen autosi hehkuu ja kiiltää, kuin se olisi juuri vahattu.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Chemical Guys BLACK Wax
  • Käyttötarkoitus: Mustan / tumman maalipinnan suojaus ja viimeistely

Mustille ja muille tummille pinnoille tarkoitettu vaha. Antaa maksimaalisen kiillon.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.