Chemical Guys LAVA Luminous Glow Infusion Wax autovaha

Chemical Guys LAVA Luminous Glow Infusion Wax autovaha

Chemical Guys LAVA Luminous Glow Infusion Wax –vaha on suunniteltu korostamaan auton maalipinnan kiiltoa ja sen syvyyttä.

Chemical Guys LAVA Luminous Glow Infusion Wax –vaha on suunniteltu korostamaan auton maalipinnan kiiltoa ja sen syvyyttä.

Tuotekuvaus

Se käyttäytyy kuten perinteiset vahat. Se levittyy ja loistaa kuten muutkin vahat, mutta kestää jopa yli 140 celsiusasteen lämpötiloja. Hurjimmatkaan olosuhteet eivät vaikuta tämän huippuluokan vahan suorituskykyyn pitää autosi maalipinta huippukunnossa.

Chemical Guys LAVA Luminous Glow Infusion Wax –vaha loistaa erityisen hyvin punaisilla, keltaisilla, valkoisilla, sinisillä, hopeanvärisillä ja kaikilla vaaleilla maalipinnoilla. Se toimii myös tummalla maalipinnalla, mutta sen ominaisuudet tulevat parhaiten esiin juuri vaaleilla pinnoilla. Vahan kehityksen lähtökohtana oli valmistaa tuote, joka tuottaa ennennäkemättömän kiillon maalipintaan, kuten vaha ja viimeistelyaineet, esim. paint sealant –tuotteet yhdessä, mutta yhdessä paketissa.

Chemical Guys LAVA Luminous Glow Infusion Wax –vaha suojaa maalipintaa säänvaikutuksilta, ilmansaasteilta, tiesuolalta ja lämmöltä säilyttäen samalla maalipinnan kiillon. Auton peseminen helpottuu myös, koska vahakäsittelyn jälkeen maalipinta hylkii likaa.

Chemical Guys LAVA Luminous Glow Infusion Wax –vahan levittäminen ja kiillottaminen on helppoa. Toisin kuin perinteiset vahat, Chemical Guys LAVA Luminous Glow Infusion Wax –vaha on koostumukseltaan voimaista. Se ei kuivuessa muutu kalkkimaiseksi, joten sen poistaminenkin on helppoa. Levitä vaha puhtaalle, kuivalle ja viileälle autolle. Levitä vaha osittain päällekkäin menevillä ylös-alas liikkeillä yhdelle osiolle kerrallaan. Käytä pieni määrä vahaa ja etene yhteen suuntaan. Anna vahan kuivua 20 minuuttia tai kauemmin ja pyyhi ylimääräiset pois pehmeällä mikrokuituliinalla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Chemical Guys LAVA Luminous Glow Infusion Wax
  • Käyttötarkoitus: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely

Vie autosi maalipinnan kiillon uudelle tasolle!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.