Chemical Guys Pete’s 53 Black Pearl Signature Paste Wax autovaha

9th helmikuu 2015

Chemical Guys Pete’s 53 Black Pearl Signature Paste Wax autovaha espoo

Chemical Guysin valmistama Pete’s 53 Black Pearl Signature Paste Wax on korkealuokkainen autovaha, joka sopii kaikille maalipinnoille, mutta on suunniteltu erityisesti tummille ja metallihohtopintaisille maaleille. Pete’s 53 –vaha sisältää 53 % aitoa carnauba-vahaa, joka takaa syvän ja vivahteikkaan kiillon kaikille maalipinnoille. Vaha on muuten nimetty Chemical Guys –valmistajien hyvän ystävän ja pitkäaikaisen autoharrastajan mukaan.

Pete’s 53 on täysin omassa luokassaan muiden autovahojen joukossa. Siinä on hyödynnetty Chemical Guysin pitkää kokemusta autovahoista sekä käytetty vain huippulaadukkaita raaka-aineita, joten lopputulos ei voi olla muuta kuin silkkaa laatua. Vahan valmistuksessa on käytetty luonnollisia manteli-, kookos- ja banaaniöljyjä sekä kittivahaa sekoitettuna ykkösluokkaiseen brasilialaiseen keltaiseen carnauba-vahaan.

Pete’s 53 –vaha on juuri oikea tuote vaativallekin autoharrastajalle, joka haluaa huippuluokan lopputuloksen ja todella välittää autostaan. Pete’s 53 on pitkäkestoinen ja se luo erittäin kauniin ja syvän kiillon auton maalipinnalle.

Ennen vahan levitystä pese ja kuivaa auto huolellisesti. Käytä vahan levitykseen vaahtomuovisientä, ja levitä vaha ohuena kerroksena auton maalipinnalle. Pete’s 53 –vaha ei kuivu sameaksi, vaan sen voi kiillottaa heti levittämisen jälkeen pehmeällä mikrokuituliinalla. Sitä voidaan levittää useampi kerros, jos kiillon tasoa tai suojan kestoa halutaan lisätä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.