Chemical Guys Second Skin 6 Hybrid Coating System kestopinnoite

Chemical Guys Second Skin 6 Hybrid Coating System kestopinnoite

Chemical Guys Second Skin 6 Hybrid Coating System on 40 vuoden kokemuksella kehitelty hybridikestopinnoite.

Chemical Guys Second Skin 6 Hybrid Coating System on 40 vuoden kokemuksella kehitelty hybridikestopinnoite.

Tuotekuvaus

Chemical Guys on tunnettu huippuunsa viimeistellyistä tuotteistaan ja Second Skin 6 on heidän ensimmäinen kestopinnoite-tuotteensa ja heidän kaikkien aikojen teknisesti kehittynein viimeistelytuote. Chemical Guys Second Skin 6 –hybridipinnoite suojaa autosi ja säilyttää upean kiillon jopa vuoden ajan.

Chemical Guys Second Skin 6 voidaan käyttää maalipinnoille, lasille, vanteille, muoville, ajovaloille ja pakoputken ulostuloihin. Second Skin 6:n polymeerirakenne muodostaa auton maalipinnalle jännitteen, joka hylkii vettä, likaa, ilmansaasteita ja kosteutta paremmin kuin muut autovahat tai kestopinnoitteet. Auto pysyy puhtaana ja loistavana pidempään.

Chemical Guys Second Skin 6 –kestopinnoite on helppo levittää. Suihkuta pinnoitetta vaahtomuovisienelle ja hiero kevyesti käsiteltävälle pinnalle. Anna pinnan tasoittua 20 minuuttia ja pyyhi sitten pinnoitejäämät laadukkaalla mikrokuituliinalla.

Voimme nopeuttaa useimpien kestopinnoitteiden kovettumista ja kuivumista infrapunakuivaimilla.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Kestopinnoite Chemical Guys Second Skin 6 Hybrid Coating System
  • Käyttötarkoitus: Lakkapinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen
  • Jopa vuoden suoja autosi maalipinnalle

Chemical Guys on tunnettu huippuunsa viimeistellyistä tuotteistaan ja Second Skin 6 on heidän ensimmäinen kestopinnoite tuotteensa ja heidän kaikkien aikojen teknisesti kehittynein viimeistelytuote.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.