Chemical Guys White Wax autovaha

Chemical Guys White Wax autovaha

Chemical Guys White Wax on ainutlaatuinen ainoastaan valkoisille ja vaaleille maalipinnoille kehitetty vaha.

Chemical Guys White Wax on ainutlaatuinen ainoastaan valkoisille ja vaaleille maalipinnoille kehitetty vaha.

Tuotekuvaus

Jos omistat valkoisen tai hopeanharmaan auton etkä ole ollut tyytyväinen maalipinnan kiiltoon, niin Chemical Guys White Wax on autovaha juuri sinulle. Vahan pitkälle kehitetty koostumus sisältää kiiltoa lisääviä ainesosia, jotka saavat vaalean maalipintasi loistamaan. Valmistaja itse kuvailee vahaa steroideilla parannelluksi viimeistelyvahaksi!

Valkoisen maalipinnan hohdon salaisuus on hyvässä esivalmistelussa. Pinnan saa loistamaan pikkutarkalla kiillottamisella, mutta nyt siihen riittää ainoastaan Chemical Guys White Wax –autovaha. Se puhdistaa epäpuhtauksia vaalealta maalipinnalta, sillä sen valmistuksessa on yhdistetty mikrohiukkasia, joilla on puhdistavia ominaisuuksia sekä kiiltoa lisääviä polymeereja. Se poistaa pieniä epäpuhtauksia, kellastumista ja muita ilmansaasteita ja likaa, jotka muuten himmentäisivät vaalean autosi kiiltoa.

Chemical Guys White Wax –autovaha on paksua voidemaista vahaa. Se levittyy ohueksi kerrokseksi ja pyyhkiytyy helposti pois. Se voidaan levittää käsin tai koneella. Lopputulos kestää useita kuukausia, joten autoa ei tarvitse olla vahaamassa jatkuvasti. Lopputuloksesta tulee niin kiiltävä, ettet enää kaipaa tummempipintaista autoa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Chemical Guys White Wax
  • Käyttötarkoitus: Valkoisen / vaalean maalipinnan suojaus ja viimeistely

Kirkkaampi valkoinen maalipinta kuin koskaan aiemmin!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.