Collinite Marque D’Elegance Carnauba Paste Wax #915 autovaha

Collinite Marque D’Elegance Carnauba Paste Wax #915 autovaha

Collinite Marque D’Elegance Carnauba Paste Wax #915 tarjoaa erittäin pitkäkestoista suojaa autollesi.

Collinite Marque D’Elegance Carnauba Paste Wax #915 tarjoaa erittäin pitkäkestoista suojaa autollesi.

Tuotekuvaus

Sen tavallisia carnauba-vahoja pidempi kestävyys perustuu vahan korkeaan carnauba-pitoisuuteen, toisin sanoen se on puhtaampaa, kuin monet muut carnauba-pohjaiset vahat.

Collinite Marque D’Elegance Carnauba Paste Wax #915 –vahaa voi olla vaikeaa löytää jälleenmyyjiltä, mutta sen ominaisuudet ovat hyvin tiedossa esim. autonäyttelypiireissä ja autoharrastajat luottavat vahaan sen maali-ystävällisen koostumuksensa ansiosta.

Collinite Marque D’Elegance Carnauba Paste Wax #915 –vahan koostumus suojaa auton maalipintaa säältä. Sen luonnollinen koostumus on hellävaraisempi maalipinnalle kuin liuotinpitoiset vahat. Tämä vaha ei sisällä puhdistavia aineita ja sitä voit käyttää huoletta myös kirkkaille pinnoille.

Collinite Marque D’Elegance Carnauba Paste Wax #915 –vaha on pakattu perinteiseen tapaan peltirasiaan ja sen levittäminen saattaa vaatia hieman enemmän vaivannäköä kuin pehmeiden vahojen. Collinite Marque D’Elegance Carnauba Paste Wax #915 –vaha jättää autosi pintaan tasaisen ja paksun suojaavan kerroksen sekä tasoittaa pieniä naarmuja ja pyörteitä auton pinnassa.

Collinite Marque D’Elegance Carnauba Paste Wax #915 –vaha tulisi levittää hyvin ohuina kerroksina. Hyvinkin pieni määrä vahaa riittää suojaavan kerroksen muodostumiseen. Vahan voi levittää käsin tai koneellisesti, mutta yleisesti käyttäjät suosivat koneellista levitystä, jolloin vahasta saadaan tarpeeksi ohut kerros.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Collinite Marque D’Elegance Carnauba Paste Wax #915
  • Käyttötarkoitus: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: Carnauba
  • Maksimaalista kiiltoa ja "wetlook" kestosta tinkimättä.

Yksi markkinoiden parhaista carnaubavahoista!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.