Collinite Paste Fleetwax #885 auto- ja venevaha

Collinite Paste Fleetwax #885 auto- ja venevaha

Huippuluokan suojaa ajoneuvoille ja veneille!

Huippuluokan suojaa ajoneuvoille ja veneille!

Tuotekuvaus

Collinite Fleetwax suojaa pinnat äärimmäisiltä olosuhteilta, kuten suolalta, uv-säteiltä ja ilmansaasteilta. Fleetwax on valittu kolme kertaa parhaaksi venevahaksi alan johtavissa kuluttajille suunnatuissa julkaisuissa.

Collinite Fleetwax säilyttää upean kiillon, suojaa pitkäaikaisesti ja voit käyttää sitä veneeseen, autoon tai vaikka matkailuautoon. Collinite Fleetwax on carnauba-pohjainen vaha ja se on turvallinen käyttää sekä kirkkailla pinnoilla että lasikuitupäällysteisillä pinnoilla.

Collinite Fleetwax on suunniteltu suojaamaan erityisesti veneitä ja niiden pintoja suolavedeltä ja kalkkisaostumilta, joten voi olla varma, että myös ajoneuvosi on suojattu sään rasituksilta. Collinite Fleetwax on paksun ja kestävän koostumuksensa vuoksi erinomainen suoja myös talvisin esimerkiksi tiesuolaa vastaan.

Collinite Fleetwax ei sisällä puhdistavia aineita, joten muista pestä ja kuivata ajoneuvosi huolellisesti ennen vahan levittämistä. Auton tai veneen puhdistukseen ennen vahausta voi käyttää esimerkiksi Collinite Sapphire PreWax Cleaner –puhdistusainetta, joka toimii hyvin sekä autojen maalipintoihin sekä geelipäällysteiseen lasikuituun veneissä.

Collinite Fleetwax on paksu tahnamainen vaha, jonka voi levittää joko käsin tai koneellisesti. Vahaamista helpottaa, jos vahausvälineen kostuttaa ennen vahan levittämistä. Kiillota vaha pehmeällä ja puhtaalla mikrokuituliinalla ennen vahan kuivumista.

Collinite Fleetwaxin ainutkertainen koostumus suojaa ajoneuvosi sateelta, paisteelta, suolalta ja lumelta.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Auto- ja venevaha Collinite Paste Fleetwax #885
  • Käyttötarkoitus: Veneen pintojen suojaaminen ulkoisia uhkia ja korroosiota vastaan
  • Vahatyyppi: carnauba-pohjainen hybridivaha
  • Erityisen hyvät vedensieto-ominaisuudet ja kestävyys
  • Sopii käytännössä kaikille veneissä käytetyille pintamateriaaleille

Testivoittajavaha, joka on suunniteltu erityisesti veneiden suojaamiseen.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.