Collinite Super Double Coat Auto Wax #476S autovaha

Collinite Super Double Coat Auto Wax #476S autovaha

"Se kestävä autovaha"

"Se kestävä autovaha"

Tuotekuvaus

Collinite Super Double Coat Auto Wax #476S –vahan kiilto ja kestävyys päihittävät perinteiset autovahat ylivoimaisesti. Sitä voisi melkein kutsua ikuiseksi autovahaksi. Tällä vahalla saat autollesi jopa kokonaisen vuoden suojan sään ja pesuaineiden kulutusta vastaan.

Collinite Super Double Coat Auto Wax #476S on tahnamainen vaha, joka käyttäytyy tiivisteen lailla. Yksi kerros vahaa riittää suojaamaan autosi maalipintaa sään vaikutuksilta jopa vuoden ajan. Sen erinomaiselle kestävyydelle vetää vertoja vain muutama pintamaali automarkkinoilla, siitäkin huolimatta, että Collinite Super Double Coat Auto Wax #476S on ”vain” autovaha. Jos pidät carnauba-tyyppisten vahojen ulkonäöstä ja käytettävyydestä, mutta haluat pintamaalin tasoista kestävyyttä, on Collinite Super Double Coat Auto Wax #476S oiva valinta autollesi.

Collinite Super Double Coat Auto Wax #476S on paksu carnauba-vaha pakattuna tinarasiaan vintage-hengessä. Sen ulkonäkö ja kestävyys ovat sitä, mitä korkealaatuiselta autovahalta sopii odottaakin. Se on suosittu vaihtoehto erityisesti talviaikaan suojaamaan autoasi tiesuolalta ja jäältä.

Voit parantaa vahan kiiltoa lisäämällä sitä useita ohuita kerroksia. Collinite Super Double Coat Auto Wax #476S ei sisällä mitään puhdistavia aineita. Käytä Sapphire PreWax Cleaner –vahanpoistajaa ennen varsinaisen vahan levittämistä saadaksesi parhaan lopputuloksen. Suosittelemme levittämään vahan koneellisesti, jotta vahakerroksesta tulee tarpeeksi ohut. Mikäli levität vahan käsin, käytä hieman kostutettua vahausvälinettä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Collinite Super Double Coat Auto Wax #476S
  • Käyttötarkoitus: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: carnaubapohjainen hybridivaha
  • Yksi maailman kestävimmistä autovahoista

Viiden tähden autovaha sinulle, joka haet helppoa työstettävyyttä ja maksimaalista kestoa.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.