CONCEPT EASI-WAX Carnauba Polish autovaha

CONCEPT EASI-WAX Carnauba Polish autovaha

Korkealuokkainen ja pitkäkestoinen!

Korkealuokkainen ja pitkäkestoinen!

Tuotekuvaus

EASI-WAX on valmistettu puhtaasta brasilialaisesta carnaubavahasta eikä se sisällä liuottimia. Vahan koostumusta on kehitelty ja testattu sen varmistamiseksi, että vaha muodostaa tiiviin kalvon maalipinnalle ja kestää näin jopa 50% pidempään kuin tavanomaiset vahat. EASI-WAXia voi käyttää autoihin, moottoripyöriin, veneisiin ja matkailuautoihin.

EASI-WAXia on helppo käyttää. Sen voi levittää joko käsin tai koneellisesti. Pienet valkoiset vahajäämät on helppo kiillottaa pois kiiltäväksi lopputulokseksi. Tuotetta voidaan käyttää yhdessä muiden EASI-WAX –sarjan tuotteiden kanssa ja se toimii erinomaisesti esimerkiksi viimeistelyaineena maalipintaa uudistettaessa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha CONCEPT EASI-WAX Carnauba Polish
  • Käyttötarkoitus: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: Carnauba

Kestää jopa 50% pidempään kuin tavanomaiset vahat.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.