CONCEPT EASI-WAX Carnauba Polish autovaha

19th syyskuu 2014

Concept Easi Wax Carnauba Polish auton vahaus autovaha espoo

Korkealuokkainen ja pitkäkestoinen!

EASI-WAX on valmistettu puhtaasta brasilialaisesta carnauba vahasta eikä se sisällä liuottimia. Vahan koostumusta on kehitelty ja testattu sen varmistamiseksi, että vaha muodostaa tiiviin kalvon maalipinnalle ja kestää näin jopa 50% pidempään kuin tavanomaiset vahat. EASI-WAXia voi käyttää autoihin, moottoripyöriin, veneisiin ja matkailuautoihin.

EASI-WAXia on helppo käyttää. Sen voi levittää joko käsin tai koneellisesti. Pienet valkoiset vahajäämät on helppo kiillottaa pois kiiltäväksi lopputulokseksi. Tuotetta voidaan käyttää yhdessä muiden EASI-WAX –sarjan tuotteiden kanssa ja se toimii erinomaisesti esimerkiksi viimeistelyaineena maalipintaa uudistettaessa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.