CQuartz DLux Plastic & Wheel Coating kestokäsittely

CQuartz DLux Plastic & Wheel Coating kestokäsittely

CQuartz DLux Plastic & Wheel Coating on pitkäkestoinen suoja maalille, muoville, kumille ja metallille. Se suojaa autonosien pintoja ulkoisilta tekijöiltä ja säilyttää pinnan hyvännäköisenä.

CQuartz DLux Plastic & Wheel Coating on pitkäkestoinen suoja maalille, muoville, kumille ja metallille. Se suojaa autonosien pintoja ulkoisilta tekijöiltä ja säilyttää pinnan hyvännäköisenä.

Tuotekuvaus

CQuartz DLux Plastic & Wheel Coating muodostaa suojattavalle pinnalle värittömän ja läpinäkyvän suojakalvon, joka on helppo pitää puhtaana ja joka kestää jopa vuoden.

CQuartz DLux Plastic & Wheel Coating eroaa alkuperäisestä CQuartzin koostumuksesta, sillä se sisältää 50 % enemmän piioksidia eli hohkasilikaattia, jota käytetään esimerkiksi lasin valmistuksessa. Siksi CQuartz DLux Plastic & Wheel Coating on kuin lasinen suoja autosi ulkoisille muovi- ja kumiosille. Lisäksi sen pääraaka-aine on orgaaninen silaani, jolla on vettähylkiviä ominaisuuksia ja siksi se suojaa erinomaisesti pintoja sään vaikutuksilta sekä uv-säteiltä.

CQuartz DLux Plastic & Wheel Coating muodostaa muovi- ja kumipinnoille matalakiiltoisen ja uudelta näyttävän pinnan, joka pysyy pitkään puhtaana. Suoja-aine kiinnittyy pintaan ja kestää siinä jopa vuoden ajan. Se palauttaa haalistuneiden renkaiden ja mustien kumiosien kiillon, ja suoja-aineen muodostama pinta helpottaa osien puhtaana pitämistä jatkossa.

Käsiteltävä pinta on puhdistettava huolellisesti ennen CQuartz DLux Plastic & Wheel Coating –suoja-aineen levittämistä. Pinnan on oltava täysin kuiva ja viileä, suoja-ainetta ei saa levittää kuumalle pinnalle. Annostele ainetta muuta tippa liinalle ja levitä käsiteltävälle pinnalle. Voit esimerkiksi kääriä mokkapintaisen liinan pesusienen ympärille ja levittää suoja-aineen näin. Anna kuivua noin 10 minuuttia. Pyyhi ylimääräinen suoja-aine pois puhtaalla mokka- tai mikrokuituliinalla pyörivin liikkein, kunnes suoja-aineesta ei enää jää pintaan raitoja. Anna kuivua käsittelyn jälkeen noin kolme tuntia. Pinta saavuttaa täydellisen vedenhylkimisominaisuutensa vuorokauden kuluessa, joten jos pinta kastuu ennen tätä, on se pyyhittävä välittömästi kuivaksi, jotta siihen ei jää pisarajälkiä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Suoja-aine CQuartz DLux Plastic & Wheel Coating
  • Käytetään: Auton muovi- ja kumiosien pitkäaikaiseen suojaamiseen
  • Erinomaista suojaa auton ulkoisille muovi- ja kumiosille

Yksi markkinoiden monikäyttöisin ja pitkäkestoisin kumi- ja muoviosien suoja-aine.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.