Diamondite Plasti Care Plastic Cleaner muovin puhdistus-, kiillotus- ja suoja-aine

Diamondite Plasti Care Plastic Cleaner muovin puhdistus-, kiillotus- ja suoja-aine

Diamondite Plasti Care Plastic Cleaner on ainoa muovin puhdistus-, kiillotus- ja suoja-aine, mitä koskaan tulet tarvitsemaan, kun kyse on autoista tai veneestä.

Diamondite Plasti Care Plastic Cleaner on ainoa muovin puhdistus-, kiillotus- ja suoja-aine, mitä koskaan tulet tarvitsemaan, kun kyse on autoista tai veneestä.

Tuotekuvaus

Se on valmistettu kuten ilmailussa käytettävät lentokoneiden muoviosien ja tuulilasien suoja-aineet. Diamondite Plasti Care Plastic Cleaneria voit käyttää niin autosi sisä- kuin ulkopinnoillekin.

Diamondite Plasti Care Plastic Cleaner sisältää puhdistusainetta, joka poistaa pinnalle kertyneen lian ja pölyn. Muovit ovat huokoisia materiaaleja ja lika pääsee helposti imeytymään näihin huokosiin. Diamondite Plasti Care Plastic Cleaner puhdistaa myös nämä pienet huokoset sekä muovin pinnassa olevat naarmut. Se kiillottaa pinnan huippukiiltäväksi ja samalla tasoittaa pinnan pieniä naarmuja. Diamondite Plasti Care Plastic Cleaner ei sisällä mitään hiovia ainesosia.

Samalla, kun Diamondite Plasti Care Plastic Cleaner puhdistaa ja kiillottaa pinnan, se muodostaa käsiteltävälle pinnalle suojaavan kalvon, joka hylkii sormenjälkiä, likaa ja kosteutta ja pitää pinnan puhtaana pidempään. Samalla tuote suojaa pinnassa jo olevia pieniä naarmuja lialta, jotta ne pysyvät mahdollisimman huomaamattomina. Suojaava kalvo myös vähentää häikäisyä esimerkiksi moottoripyörien ja veneiden tuulilaseista.

Diamondite Plasti Care Plastic Cleaner on todellinen yhden pullon ihme, sillä et todellakaan tarvitse mitään muita tuotteita autosi, moottoripyöräsi tai veneesi muoviosien hoitoon ja suojaukseen. Se on erittäin helppo käyttää. Suihkuta käsiteltävälle pinnalle ja pyyhi pois puhtaalla pehmeällä mikrokuituliinalla. Käännä liina ja kiillota pinta kirkkaaksi. Voit käyttää tuotetta akryylipinnoille, pleksille, lasikuiduille ja kaikille koville läpinäkyville muovipinnoille. Tuotetta voi käyttää huoletta myös esimerkiksi kypärän visiireille.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ota yhteyttä painamalla tästä

Ajanvaraukseen pääset painamalla tästä

Ominaisuudet
  • Mikä: Muovin puhdistus-, kiillotus- ja suoja-aine Diamondite Plasti Care Plastic Cleaner
  • Käytetään: Muoviosien puhdistamiseen ja suojaamiseen kaikissa ajoneuvoissa ja veneissä
  • Kiillottaa ja tasoittaa pinnan pieniä naarmuja

Kaikkien muoviosien puhdistamiseen ja suojaamiseen kaikille kulkuneuvoillesi

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.