Dodo Juice Banana Armour Hard Car Wax autovaha

11th joulukuu 2014

Dodo Juice Banana Armour Hard Car Wax autovaha espoo

Trooppinen autovaha lämpimille sävyille.

Dodo Juice Banana Armour Hard Car Wax –vaha herättää henkiin lämpimän sävyiset maalipinnat. Vaha on sekoitus carnauba –vahaa, keltaista mehiläisvahaa ja banaaniöljyä. Se kovettuu kuivuessaan peilikirkkaaksi ja suojaa auton maalipintaa sään vaikutuksilta. Carnauba –vaha antaa tälle vahalle sen kovan ja lasimaisen pinnan ja se on erittäin riittoisaa. Voit luottaa, että saat näkyviä tuloksia sekä pitkäkestoisen suojan maalipinnalle.

Voit käyttää Banana Armour Hard Car Wax –vahaa mille tahansa autolle, jossa on lämpimänsävyinen maalipinta. Vaha auttaa tuomaan esiin maalipinnan hienoimmat vivahteet ja korostukset. Se hehkuu erityisesti punaisissa, keltaisissa, oransseissa ja lämpimissä metallinsävyissä.

Ennen vahan levittämistä pese ja valmistele auton maalipinta huolellisesti.

Voit käyttää esimerkiksi CarPro Eraser Intense Oil and Polish Cleanser –esikäsittelyainetta poistamaan vanhoja vahajäämiä. Voit levittää vahan pehmeällä vaahtomuovisienellä tai paljain käsin. Pyyhi ylimääräinen vaha pois ja kiillota pinta mikrokuituliinalla. Voit toistaa käsittelyn 24 tunnin jälkeen.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712 tai Ota yhteyttä.

Comments are closed.