Dodo Juice Purple Haze PRO Soft Wax autovaha

Dodo Juice Purple Haze PRO Soft Wax autovaha

Tummat maalipinnat tarvitsevat erityistä huolenpitoa, kysyitpä keneltä tahansa autoalan ammattilaiselta.

Tummat maalipinnat tarvitsevat erityistä huolenpitoa, kysyitpä keneltä tahansa autoalan ammattilaiselta.

Tuotekuvaus

Mustalla, sinisellä ja muilla tummilla maalipinnoilla on suurin potentiaali upeaan ja syvään kiiltoon maalipinnalla. Sen takia Dodo Juice on kehittänyt Dodo Juice Purple Haze PRO –vahan, joka on uusi, paranneltu versio Dodon aikaisemmasta tummien maalipintojen vahasta. Purple Haze PRO –vahassa on vielä enemmän carnauba –vahaa sekä sama suojaava ainesosa kuin Dodo Juicen Red Mist –vahassa. Tuloksena on syvä, tumma mutta kiiltävä vaha, joka tarjoaa vahasuojan autosi maalipinnalle kuukausiksi.

Purple Haze PRO:n tärkein ainesosa on carnauba, joka on luonnosta löytyvä huippulaadukas ja suojaava luonnonvaha. Vain ensiluokkainen carnauba-vaha kelpaa Dodo Juicen vahojen raaka-aineeksi. Carnauban lisäksi vahassa on käytetty tummaa mehiläisvahaa ja montan –vahaa, jotka parantavat tummien maalisävyjen kiiltoa ja syvyyttä. Montan –vaha on tummaa vahaa, joka on uutettu hiilestä. Se parantaa vedenhylkimistä ja kiilto-ominaisuuksia. Se on erittäin harvinainen ja sitä löytyy luonnosta vain muutamista paikoista.

Dodo Juice Purple Haze PRO suojaa maalipintaa sateelta, uv-säteiltä, lialta ja pölyltä erinomaisen kiiltävällä ja sileällä pinnalla. Se toimii yhtä hyvin, kuin Dodo Juicen aiempikin tummien maalipintojen vaha, mutta kestää pidempään ja tuntuu liukkaammalta, kun sitä levitetään maalipinnalle.

Muista pestä auto huolellisesti ennen vahaamista. Tarvittaessa voit käyttää vahanpoistajaa, kuten CarPro Eraser –puhdistajaa, jolla saat varmasti vanhat vahajäämät pois maalipinnalta. Levitä vaha pehmeällä vaahtomuovisienellä, mikrokuituliinalla tai paljain käsin. Anna kuivua 5-10 minuuttia ja kiillota erittäin pehmeällä mikrokuituliinalla. Käsittelyn voi toistaa jos haluaa maalipintaan vielä upeamman syvän värin ja kiillon.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ominaisuudet
  • Tuote: Autovaha Dodo Juice Purple Haze PRO Soft Wax
  • Käyttötarkoitus: Auton vahaukseen, pesun jälkeen
  • Vahan tyyppi: Carnauba-pohjainen yhdistelmävaha
  • Sävy: Tummille värisävyille (sininen, violetti, musta, ruskea..)
  • Kovuus: Pehmeä
  • Upea vedenkäyttäytyminen
  • Toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla
  • Tuoksu: hajusteeton

Helposti levittyvä, pehmeä autovaha tumman sävyisille autoille. Vahva sekoitus Brasilian carnaubaa, tummaa mehiläisvahaa sekä montanvahaa.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.