Dodo Juice Rainforest Rub Soft Wax autovaha

Dodo Juice Rainforest Rub Soft Wax autovaha

Dodo Juice Rainforest Rub on pehmeä autovaha, joka on yhdistelmä ykkösluokkaista carnauba-vahaa, candelilla –vahaa sekä mehiläisvahaa.

Dodo Juice Rainforest Rub on pehmeä autovaha, joka on yhdistelmä ykkösluokkaista carnauba-vahaa, candelilla –vahaa sekä mehiläisvahaa.

Tuotekuvaus

Näiden luonnonvahojen yhdistelmä antaa Dodo Juice Rainforest Rubille sen upean kiillon, joka imartelee kaiken värisiä maalipintoja.

Anna autosi kokea luonnon hienoimpien vahojen käsittely.

Upean ulkonäön lisäksi Rainforest Rub muodostaa maalipinnalle erinomaisen suojan nimenomaan sen luonnollisten ainesosien vuoksi. Se hylkii vettä, likaa ja uv-säteitä ja säilyttää näin autosi puhtaan näköisenä pidempään. Vahaan lisätty luonnon öljyjä, jolla saadaan aikaan kiiltävä ja ikään kuin vastapesty vaikutelma maalipinnalle.

Dodo Juice Rainforest Rub on yksi Dodo Juicen pehmeistä vahoista. Se on erittäin helppo levittää ja kiillottaa. Uudelleenkäsittely voidaan tehdä, kun ensimmäinen vahakerros on ehtinyt kuivua noin vuorokauden. Yhdellä vahapurkilla käsittelet auton monta kertaa.

Kuten kaikkien autovahojen kanssa, parhaan lopputuloksen saat, kun auton maalipinta on puhdas ja kuiva. Voit käyttää tarvittaessa vahanpoistajaa, kuten CarPro Eraser, jotta saat varmasti kaikki vanhat vahanjäämät pois maalipinnalta ennen uuden levittämistä. Vahan levittämiseen kannattaa käyttää pehmeää vaahtomuovisientä tai mikrokuituliinaa, tai voit levittää vahan myös paljain käsin. Odota 5-10 minuuttia ennen kuin alat kiillottaa vahaa. Koska kuivumisaika on suhteellisen lyhyt, suosittelemme, että teet vahauksen pienemmissä osissa. Kiillota maalipinta erittäin pehmeällä mikrokuituliinalla. Voit halutessasi toistaa käsittelyn, kun ensimmäinen kerros on kuivunut noin vuorokauden.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 044 362 4910

Ominaisuudet
  • Tuote: Autovaha Dodo Juice Rainforest Rub Soft Wax
  • Käyttötarkoitus: Auton vahaukseen, pesun jälkeen
  • Vahan tyyppi: Carnauba-pohjainen yhdistelmävaha
  • Sävy: Sopii kaikenvärisille autoille
  • Kovuus: Pehmeä
  • Tuoksu: Vesimeloni
  • Toimii parhaiten hyväkuntoisella maalipinnalla

Helposti levittyvä, pehmeä autovaha kaikenvärisille autoille. Hieno sekoitus carnaubaa, candelillaa ja mehiläisvahaa.

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.