Dodo Juice Supernatural Wax autovaha

Dodo Juice Supernatural Wax autovaha

Premium-luokan luonnollinen vaha ilman hajusteita ja väriaineita.

Premium-luokan luonnollinen vaha ilman hajusteita ja väriaineita.

Tuotekuvaus

Dodo Juice Supernatural Wax on Dodon puhtain ja hienostunein autovaha.

Sen valmistuksessa ei ole käytetty keinotekoisia väriaineita tai tuoksuja. Se on lupaus täydellisestä kiillosta ja suojasta eikä sisällä mitään turhaa, mitä autosi ei tarvitse.

Dodo Juice Supernatural Wax on valmistettu korkealuokkaisesta puhtaasta brasilialaisesta carnauba-vahasta. Vaha on puhdistettu ja jalostettu siten, että vahapurkissa väri näyttää norsunluunvalkoiselta. Levitettäessä maalipinnalle vaha kuivuu kirkkaaksi, jättäen jälkeensä ainoastaan upean ja lasimaisen kiillon.

Jalostamaton carnauba-vaha on luonnostaan erittäin kovaa ja kestävää. Tämän takia carnauba-vaha tarjoaa niin erinomaista suojaa auton maalipinnalle esimerkiksi uv-säteitä, likaa ja sadetta vastaan. Dodo Juice Supernatural –vahaa voidaan käyttää kaikenvärisille maalipinnoille, käsittely syventää maalipinnan väriä ja kiiltoa. Ennen käsittelyä pese auto huolellisesti ja poista vanhat vahajäämät esim. Dodo Juice Lime Prime Pre-Wax Cleanser –puhdistajalla. Levitä vaha pehmeällä vaahtomuovisienellä tai paljain käsin ja anna kuivua 5-10 minuuttia. Koska kuivumisaika on melko lyhyt, kannattaa vahaus tehdä pieni osio kerrallaan. Kiillota vaha pehmeällä mikrokuituliinalla. Halutessasi voit toistaa käsittelyn vuorokauden sisällä ensimmäisen kerroksen levittämisestä.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha Dodo Juice Supernatural Wax
  • Käyttötarkoitus: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely
  • Vahatyyppi: Carnauba
  • Hajusteeton
  • Pakkaus: Muovipurkki 200 ml kierrekannella

MARKKINOIDEN PARAS CARNAUBAVAHA

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.