DP Gloss Tire Gel rengaskiilloke

DP Gloss Tire Gel rengaskiilloke

Detailer’s Pro Series Gloss Tire Gel on pitkäkestoinen rengaskiilloke ja suoja-aine, joka antaa auton renkaille tasaisen ja hienovaraisen hohtavan pinnan.

Detailer’s Pro Series Gloss Tire Gel on pitkäkestoinen rengaskiilloke ja suoja-aine, joka antaa auton renkaille tasaisen ja hienovaraisen hohtavan pinnan.

Tuotekuvaus

Sen kestävä polymeerikoostumus sisältää uv-säteiltä suojaavia ainesosia, jotka säilyttävät renkaat uudenveroisina ja sitä voidaan käyttää millä tahansa kumi- tai vinyylipinnalla.

Renkaista on yleensä helpoin arvioida, kuinka pitkä aika on auton edellisestä pesusta ja viimeistelystä, sillä viimeistelyn kulumisen huomaa ensimmäisenä renkaista. DP Gloss Tire Gel tekee poikkeuksen, sillä se tunkeutuu renkaan pinnan alle ja kosteuttaa ja virkistää kuivunutta kumia sekä ehkäisee pinnan kulumista. Näin se ei myöskään huuhtoudu renkaan pinnasta pois sateella tai pesussa. DP Gloss Tire Gel on ikäänkuin renkaiden hoitoaine, jolla voit pidentää renkaiden käyttöikää ja pitää ne kauniina pidempään.

DP Gloss Tire Gel ei sisällä lainkaan öljyjohdanteita eikä kaasuuntuvia ainesosia ja se on vesipohjainen. Renkaan pinta ei jää tahmaiseksi käsittelyn jälkeen ja DP Gloss Tire Geliä voi käyttää myös auton sisäosiin, kuten kojelautaan, ovipaneeleihin ja vinyylipintaisiin istuimiin.

Pese renkaat huolellisesti. Anna renkaiden kuivua täysin ennen DP Gloss Tire Gelin levitystä. Annostele noin teelusikallinen DP Gloss Tire Geliä vaahtomuovisienelle ja levitä ohut kerros jokaiselle renkaalle. Anna kuivua vähintään 30 min ennen uuden kerroksen levittämistä tai auton käyttöönottoa.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Rengaskiilloke DP Gloss Tire Gel
  • Käytetään: Auton renkaiden pitkäaikainen suojaus
  • Kiillon määrää voi lisätä levittämällä useampia kerroksia

Saat upean kiillon ilman tahmaista pintaa

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.