DP Max Wax Carnauba Wax autovaha

DP Max Wax Carnauba Wax autovaha

Detailer’s Pro –sarjan DP Max Wax Carnauba Wax on todellinen löytö autovahamarkkinoilla.

Detailer’s Pro –sarjan DP Max Wax Carnauba Wax on todellinen löytö autovahamarkkinoilla.

Tuotekuvaus

DP Max Wax Carnauba Wax jäljittelee huippulaatuisten autovahojen lopputulosta, mutta huomattavasti edullisempaan hintaan. Vaha on valmistettu ykkösluokkaisesta brasilialaisesta carnauba-vahasta ja polymeeriseoksesta, joten se kestää paremmin ja pidempään kuin pelkkä carnauba-vaha. Ihastut varmasti tämän vahan jättämään kiiltoon autosi maalipinnalla.

DP Max Wax on koostumukseltaan pehmeää ja notkeaa tahnaa, joka levittyy pehmeästi kuin voi ja pyyhkiytyy pois yhtä helposti. Sen helppokäyttöisyys säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Vaha ei myöskään vahingoita auton kumisia osia. DP Max Wax sopii kaikenvärisille maalipinnoille. Se saa värin kuin värin kirkastumaan. Vahan sisältämät polymeerit tekevät siitä kestävän, sillä vaha tarraa maalipintaan muodostaen siihen pitkäaikaisen suojan. Carnauba-vaha suojaa autosi maalipintaa uv-säteiltä sekä ilmansaasteilta ja sateelta. Normaaleissa sääolosuhteissa vaha kestää hyvänä useita kuukausia.

DP Max Wax nimensä mukaisesti maksimoi autosi maalipinnan kiillon ja kirkkauden. Se lisää maalipinnan kiillon syvyyttä ja kirkkautta. Jotkut carnauba-vahat alkavat samentua tai kellastua, jos niitä levittää useamman kerroksen päällekkäin. DP Max Wax on kuitenkin eri maata. Yksikin vahakerros riittää, että huomaat merkittävän eron, mutta useampi kerros saa autosi maalipinnan suorastaan loistamaan.

Annostele vahaa vaahtomuovisienelle pyyhkäisemällä sienellä vahapurkin pinnalta. Levitä vaha kerrallaan noin neliön alueelle hyvin ohuena kerroksena. Vahan ei tarvitse antaa kuivua täysin ennen kiillottamista. Kiillota maalipinta puhtaalla mikrokuituliinalla. Voit levittää vahaa halutessasi useamman kerroksen, jolloin maalipinnan kiilto ja suoja on entistä pitkäkestoisempi.

Jos kiinnostuit, kysy lisää!

Autopesula Espoon Starwash palvelee sinua aina henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Kokenut henkilöstömme on hoitanut ja puhdistanut tuhansia autoja vuosien varrella. Tiedämme eri automallien ja merkkien yksityiskohdat, joten voit olla varma että autosi saadaan pestyä, puhdistettua ja vahattua huolellisesti. Jos sinulla on erikoistoiveita, otamme ne huomioon työn suorituksessa.

Soita ja Varaa aika! 0407154712

Ominaisuudet
  • Mikä: Autovaha DP Max Wax Carnauba Wax
  • Käyttötarkoitus: Puhtaan maalipinnan suojaus ja viimeistely

Erinomainen hinta-laatu-suhde!

Kysyttävää?

Laita meille viestiä ja palaamme sinulle sähköpostitse.